• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA: Suzuki GSX-S125
Η νέα γυμνή που βασίζεται στην GSX-R125
Τεστ-Μοντέλα 08/11/2016 - 14:59

Η Suzuki μας αποκάλυψε την GSX-S125 που βασίζεται στο μικρότερο μέλος της οικογένειας Gixxer, την GSX-R125 που πρωτοείδαμε στις αρχές Οκτώβρη στην Intermot.

 

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το μοντέλο έχει την καλύτερη αναλογία δύναμης/βάρους και την καλύτερη επιτάχυνση στην κατηγορία της, αν και δεν έδωσε αριθμούς.

 

Το βάρος της είναι στα 133 κιλά, διαθέτει με εξατάχυτο κιβώτιο και το ντεπόζιτο έχει χωρητικότητα 11 λίτρων.

 

Το πλαίσιο είναι ίδιο με την GSX-R, η σέλα απέχει 785χιλ από το έδαφος - η πιο χαμηλή στην κατηγορία - με το τιμόνι να είναι όμως 100χιλ πιο πάνω σε σχέση με την GSX-R, για πιο όρθια θέση οδήγησης.

 

Η ανάρτηση δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, με μη ρυθμιζόμενο μπροστινό πιρούνι και μονό πίσω αμορτισέρ. Στα φρένα, μπροστά έχει διπίστονη δαγκάνα σε δίσκο 290χιλ και πίσω μονή με δίσκο 187χιλ.

 

Ενδιαφέρον είναι το σύστημα κλειδώματος, που ενεργοποιεί το κλείστρο και καλύπτει με μια μεταλλική πλάκα τη θέση που μπαίνει το κλειδί, με τη βοήθεια του οποίου ξεκλειδώνει.

 

Η GSX-S125 διαθέτει το σύστημα εύκολης εκκίνησης της Suzuki, LED προβολέα κι έναν LCD πίνακα οργάνων με ένδειξη ταχυτήτων.

 

Δεν γνωρίζουμε κάτι για την τιμή ακόμα, ωστόσο ξέρουμε ότι θα βγει σε τρία χρώματα: ‘Solid Black 50% Gloss’, ‘Stronger Red / Titanium Black’, και ‘Metallic Triton Blue’.

Επόμενο άρθρο »

EICMA:Νέα Kawasaki Versys-X 300

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: Η νέα CBR1000RR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα