• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #76
Κυκλοφόρησε και είναι... 100 χρόνια μπροστά!
MOTOGP WORLD 10/11/2016 - 10:00

Κυκλοφορεί στα περίπτερα το 76ο τεύχος του αγαπημένου μας MOTOGP WORLD, με εξώφυλλο το φουτουριστικό όχημα της BMW, που μας δείχνει το μέλλον! Στην ύλη του θα διαβάσετε:

 

BMW Motorrad VISIO NEXT 100

Το όχημα της BMW παρουσιάστηκε και μας αποκάλυψε ποιο είναι το όραμα του Ομίλου για τα επόμενα περίπου 100 χρόνια, όπου το κράνος δεν θα είναι απαραίτητο...!

 

MotoGP/Motegi: Νίκη-Τίτλος για Marquez, Χαρακίρι για Yamaha

Ο Marquez είχε μαθηματικές ελπίδες να πάρει τον Τίτλο στο Motegi, ωστόσο ούτε και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάτι τέτοιο ήταν δυνατόν να συμβεί...

 

Marquez: Ο δρόμος προς τη δόξα

Λίγα λόγια για την πορεία του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλητή από το ντεμπούτο του, ως και την ώρα του θριάμβου...

 

MotoGP/Phillip Island: Θριαμβευτική 2η νίκη για Crutchlow

Ο άσος της LCR, Cal Crutchlow, κατέκτησε τη 2η νίκη της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία και την πρώτη Βρετανού αναβάτη στο Phillip Island!

 

Ο Jorge Lorenzo @ F1

Στις 09/10 ο Jorge βρέθηκε στο Silverstone, οδήγησε την W05, σημείωσε καλούς χρόνους κι έγραψε στο twitter: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

 

SBK-Motul/Magny Cours: Διπλό για Davies, Προβάδισμα για Rea

Ο Chaz Davies πέτυχε το τρίτο φετινό του διπλό, σε μια πίστα που η Ducati είναι ο πιο επιτυχημένος κατασκευαστής...

 

MotoGP/Sepang: Dovi ο 9ος!

Στην Μαλαισία ήταν η σειρά του Andrea Dovizioso να γίνει ο 9ος διαφορετικός νικητής της μεγάλης κατηγορίας, μέσα σε διάστημα 17 μόλις Γύρων και ο 25ος σε όλες τις κατηγορίες!

 

SBK-Motul/Jerez: Φονικός συνδυασμός Ducati-Davies

Ο συνδυασμός Ducati και Jerez αποδείχθηκε και φέτος ανίκητος, με τον Chaz Davies να κάνει 34 τις νίκες του συγκεκριμένου κατασκευαστή στους 64 αγώνες που έχουν γίνει στην Ισπανική πίστα.

 

ΠΠΤ: Μεγάλο κοινό, λίγοι «ηθοποιοί»

Η πίστα των Μεγάρων γέμισε, ωστόσο οι αγωνιζόμενοι που έδωσαν το παρών ήταν σχετικά λίγοι, ειδικά στην κατηγορία Νέων...

 

Kawasaki ZX10R Team 65 GREEN-MACNA

Οδηγούμε τη νέα Ninja ZX10R του 2016 στα Μέγαρα, για να ανακαλύψουμε την αξία εξέλιξης στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike.

 

Intermot 2016: Ο πήχης ανεβαίνει ψηλά!

Οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν περίμεναν το Μιλάνο κι έδειξαν τα νέα τους μοντέλα στην Κολωνία. Στα Superbikes έχουμε τις ολοκαίνουργιες Suzuki και Honda, αλλά και τις αναβαθμισμένες Aprilia, BMW & Kawasaki.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #77

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #75

Χορηγοί