• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το αντίο του Lorenzo!
Η επιστολή του Ισπανού στην Yamaha
Νέα 11/11/2016 - 11:10

Παρακάτω είναι η επιστολή που έστειλε ο Jorge Lorenzo στην Yamaha για να αποχαιρετήσει την ομάδα με την οποία είναι μαζί από το 2008, όταν και έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία.

 

Οδηγώ Yamaha τα τελευταία εννέα χρόνια, όμως την Κυριακή θα είναι η τελευταία μου φορά με την Μ1. Θα είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Έχω περάσει το ένα τρίτο της ζωής μου εδώ.

 

Έχουμε ζήσει μαζί περισσότερους από 150 αγώνες κι έχουμε πάρει 43 νίκες και τρία Πρωταθλήματα. Έχουμε πέσει πολλές φορές, αλλά πάντα μαζί σηκωνόμασταν κι έχουμε ζήσει εκπληκτικά πράγματα (μαζί και με κάποια ίχνη αναισθητικού στο αίμα μου...).

 

Αυτά τα εννέα χρόνια θα είναι μαζί μου για πάντα. Ανεπανάληπτα. Αξέχαστα.

 

Θέλω να ευχαριστήσω την Yamaha και ειδικά τον Lin Jarvis που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στην εργοστασιακή ομάδα σε ηλικία μόλις 19 ετών, ενώ δεν είχα καν καταφέρει να πάρω τον Τίτλο στα 250cc το 2006.

 

Θέλω επίσης να αναγνωρίσω τη φροντίδα και την προσπάθεια των μηχανικών μου, αυτούς που ήταν μαζί μου από την πρώτη ημέρα και αυτούς που ήρθαν στην πορεία, αλλά και τους μηχανικούς στην Ιαπωνία που μου έδιναν μια μοτοσυκλέτα ικανή για νίκες.

 

Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη βοήθειά σας: σας ευχαριστώ όλους!

 

Φεύγω από την Yamaha με το κεφάλι ψηλά, με ήρεμη τη συνείδησή μου κι έχοντας δώσει τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε περίοδο δοκιμών και σε κάθε αγώνα, από τον πρώτο μου το 2008.

 

Είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανος για όλες τις εμπειρίες που έζησα εδώ, που με έκαναν να γίνω καλύτερος αναβάτης και άνθρωπος. Από τη νέα σεζόν θα έχω καινούργιες προκλήσεις στην καριέρα μου.

 

Όμως ακόμα έχουμε έναν τελευταίο στόχο με την Yamaha: να κερδίσουμε τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Αυτό θα ήταν ένα ωραίο αποχαιρετιστήριο δώρο για όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα