• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati για Stoner
Σχεδιάζουν στενότερη συνεργασία
Νέα 15/11/2016 - 16:03

Ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Gigi DallIgna όχι μόνο θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Casey Stoner, αλλά και να δουλέψουν ακόμα πιο πολύ μαζί.

 

Τη φετινή σεζόν οι κόκκινοι πήραν τις πρώτες τους νίκες στη μεγάλη κατηγορία, από το 2010 όταν τότε κέρδιζε για τελευταία φορά με την Ducati ο Casey Stoner.

 

Ο Αυστραλός άσος ήρθε στην Ducati φέτος, προερχόμενος από την Honda που είχε διατελέσει δοκιμαστής της. Ο Stoner είχε αποσυρθεί στα τέλη του 2012.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχουμε τον Stoner μαζί μας και το 2016», σχολίασε ο Gigi DallIgna. «Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του, διότι μας έδωσε κάποιες επιπλέον ιδέες για την εξέλιξη».

 

«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που δουλεύω μαζί του. Του χρόνου θέλω να κάνει περισσότερες δοκιμές και να δουλέψει πιο κοντά μ’ εμένα και το τεχνικό μας τμήμα».

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Οι χρόνοι στις 16:30

« Προηγούμενο άρθρο

Forcada: Αντίπαλός μας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ