• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2η ημέρα: Οι χρόνοι στις 12:00
Κόκκινη σημαία μετά από σφοδρές πτώσεις
Νέα 16/11/2016 - 12:46

Διακοπή έχουμε αυτή τη στιγμή στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia, μετά από σφοδρές πτώσεις των Alex Rins και Andrea Iannone, του διδύμου της Suzuki.

 

Οι πτώσεις έγιναν στην 12, την οποία αρκετοί οδηγοί θεωρούν επικίνδυνη και ότι πρέπει να μπουν αερόσακοι.

 

Ο Rins έχει τις αισθήσεις του, αλλά χρειάστηκε να πάει μέχρι το κοντινότερο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Iannone επέστρεψε στο γκαράζ της Suzuki.

 

Στους χρόνους, ο Marquez από το ξεκίνημα έκανε ένα πολύ καλό χρόνο στο 1:30,629 και πήρε κεφάλι, αφήνοντας ένα δευτερόλεπτο πίσω του τον δεύτερο.

 

Αυτός ήταν ο Maverick Vinales, πάνω στην Μ1 του, ενώ στην τρίτη θέση έχουμε ακόμα μια Honda, αυτή του Cal Crutchlow.

 

Η καλύτερη Ducati στην πρώτη ώρα των δοκιμών είναι ο Dovizioso, ενώ την πεντάδα κλείνει ο Aleix Espargaro πάνω στην Aprilia του.

 

Δεκαεφτά αναβάτες πρόλαβαν να γράψουν χρόνο πριν τη διακοπή. Το τεστ θα συνεχιστεί μόλις τελειώσουν οι επισκευές στην 12 και θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 18:00 (ώρα Ελλάδας).

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Χωρίς φτεράκια;

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Καλή αίσθηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ