• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test
Στην κορυφή ο Nakagami!
Νέα 18/11/2016 - 11:09

Οι ομάδες της Moto2 ταξίδεψαν από την Valencia στην Jerez, για να κάνουν διήμερες δοκιμές στην Ισπανική πίστα, που ολοκληρώθηκαν χτες.

 

Ο ταχύτερος όλων ήταν ο Takaaki Nakagami, με τον Alex Marquez να παίρνει τη δεύτερη θέση και μόλις 22χιλ πίσω από τον Ιάπωνα.

 

Ο Nakagami έκανε 71 γύρους τη δεύτερη ημέρα, ενώ ο Marquez πάνω από 80, την ώρα που ο ομόσταυλός του, ο Franco Morbidelli απουσίαζε από το τεστ λόγω αρρώστιας.

 

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Lorenzo Baldassari, ενώ ο Danny Kent έδειξε να προσαρμόζεται καλά στο πλαίσιο της Suter, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Axel Pons. Από τις θέσεις έξι ως οχτώ, βρίσκουμε τον Luca Marini, τον Dominique Aegerter και τον Edgar Pons.

 

Ο καλύτερος rookie ήταν ο Franscesco Bagnaia, της SKY VR46, που πήρε την ένατη θέση, λίγο μπροστά από τον Miguel Oliveira της Red Bull KTM.

 

Ο Πορτογάλος άσος, μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3, Brad Binder, έκαναν το ντεμπούτο του νέου πλαισίου της ΚΤΜ στην κατηγορία.

 

Τους περισσότερους γύρους απ’ όλους έκανε ο Fabio Quartararo που ήθελε να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στη νέα κατηγορία.

 

Ο Γάλλος έκανε πάνω από 100 γύρους την πρώτη ημέρα (!) και 95 συνολικά τη δεύτερη.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Η Aprilia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα