• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Dunlop Peristeras στην κορυφή του ΠΠΤ2016
Ο Νίκος Περιστεράς συγχαίρει τους Πρωταθλητές
Νέα 25/11/2016 - 18:02

                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Dunlop Peristeras στην κορυφή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοτο 2016 

Για άλλη μια χρονιά η Dunlop Peristeras Tyres βρέθηκε στην κορυφή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλέτας σαρώνοντας τους τίτλους.

 

Οι οδηγοί που εμπιστεύθηκαν τα ελαστικά Dunlop της Peristeras Tyres κατάφεραν να πετύχουν ανεπανάληπτα ρεκόρ πίστας, έσπασαν τα ατομικά τους ρεκόρ, κατακτώντας παράλληλα αρκετές pole position και best lap αγώνων.

 

Πέρα από τις κορυφαίες επιδόσεις τους τα ελαστικά Dunlop διακρίθηκαν και για την εξαιρετική αξιοπιστία τους αλλά και την σταθερότητα στις επιδόσεις τους καθώς οι χρόνοι των αναβατών της Dunlop Peristeras Tyres ήταν σταθεροί σε όλη την διάρκεια των αγώνων, πάντα με την πολύτιμη καθοδήγηση της Peristeras Tyres και των συνεργατών της σε θέματα τεχνικής υποστήριξης  και ορθής χρήσης των ελαστικών.

 

Στην μεγάλη κατηγορία Formula Extreme η υπεροχή ήταν καθολική με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος με τον Σάκη Συνιώρη και με την 2η θέση που κατέκτησε ο Χάρης Παρασκευόπουλος.

 

Στην κατηγορία SuperSport οι αναβάτες Παπαγεωργίου Άλεξ και Μίχας Θεοφάνης κατέκτησαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα έχοντας κερδίσει τους 3 από τους 5 αγώνες ενώ σημείο αναφοράς είναι το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην κατηγορία που πέτυχε ο Μίχας Θεοφάνης στον τελευταίο αγώνα των Σερρών. Ο Παπαγεωργίου Άλεξ έσπασε και αυτός τα χρονόμετρα στον 5ο αγώνα στα Μέγαρα κατακτώντας την pole position με χρόνο 59:01!

Στην κατηγορία Racing ο αναβάτης Τότσικας Λέανδρος κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο για την Dunlop Peristeras κάνοντας με τον Μάκη Σιφναίο το 1 - 2 στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος. 

Στην κατηγορία Νέων ο Βασίλειος Κορωνάκης κατέκτησε την 1η θέση με το απόλυτο των 5 νικών σε 5 αγώνες ενώ ο Λιούτας Κυριάλος τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος


Στην κατηγορία OPEN οι αναβάτες της Peristeras Tyres είχαν μεμονωμένες εμφανίσεις κατακτώντας νίκες και best lap αγώνων. O Ζάχος Αθανάσιος κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα στους Έλληνες αναβάτες στον 4ο αγώνα στην πίστα των Σερρών ενώ την pole position και την καρό σημαία είχε κατακτήσει ο Ισραηλινός Lev Shai.

Ως κορυφαία στιγμή για το 2016 πέρα από τους τίτλους που κατέκτησαν οι αναβάτες της Dunlop Peristeras Tyres, είναι το ρεκόρ πίστας του Χάρη Παρασκευόπουλου στις Σέρρες όπου σταμάτησε τα χρονόμετρα στο ασύλληπτο 1,18,577"

 

Ο Νίκος Περιστεράς της Peristeras Racing συγχαίρει τους Πρωταθλητές και τους κυρίαρχους των ρεκόρ των φετινών αγώνων που πέτυχαν το απόλυτο με τα ελαστικά Dunlop αλλά και όλους τους συμμετέχοντες που στηρίζει σε κάθε αγώνα. 

Εύχεται για την επόμενη χρονιά οι προσπάθειες όλων να οδηγήσουν σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών κέρδισε η Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Ο Rea ταχύτερος από εμάς;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα