• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mahindra: Καταπληκτικό 2016!
Η δουλειά όμως συνεχίζεται
Νέα 07/12/2016 - 12:04

Η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη της Mahindra στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τον πήχη να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο για το μέλλον.

Από το ξεκίνημα της σεζόν φάνηκε ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν καλά για τον Ινδό κατασκευαστή, με τον Bagnaia να παίρνει την 3η θέση στο Qatar.

Με την επιστροφή του paddock στην Ευρώπη, ο Pecco κατάφερε να πάρει άλλα δυο βάθρα, προτού κατακτήσει τη νίκη στον «Καθεδρικό Ναό της Ταχύτητας» στο Assen.

Σύντομα τον μιμήθηκε ο John McPhee στο Brno της Τσεχίας, όταν στο βρεγμένο ο Σκωτσέζος εντυπωσίασε τους πάντες, ενώ πίσω του τερμάτιζε ο Jorge Martin.

Ήταν το πρώτο 1-2 για τη νέα MGP3O. Στο Silverstone ο Bagnaia ήταν δεύτερος και στη συνέχεια ανέβηκε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στην Sepang.

 

Μ’ αυτά τα αποτελέσματα, ο Bagnaia πήρε την 4η θέση στο Πρωτάθλημα, η καλύτερη της Mahindra, που συγκέντρωσε και τους περισσότερους βαθμούς της - 211β - με τον Ιταλό άσο.

 

Για το 2017 η Mahindra ποντάρει πολλά στον Πρωταθλητή του Παγκοσμίου Νέων (Moto3 Ισπανίας) Lorenzo Dalla Porta και στον Albert Arenas, που θα είναι στην εργοστασιακή ομάδα.

 

Άλλοι οδηγοί που θα έχουν στη διάθεσή τους μοτοσυκλέτα της Mahindra θα είναι οι Jakub Kornfeil, Patrik Pulkkinen, Enzo Boulom και Marco Bezzecchi.

Οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη MGP3O του 2017 στα τεστ της Jerez και της Valencia τον Νοέμβριο, με τις πρώτες τους εντυπώσεις να είναι θετικές.

 

Το πρόγραμμα της Mahindra για ακόμη πιο ισχυρή παρουσία στο προσκήνιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, εδραιώνεται με τη συμφωνία της με τον Max Biaggi.

 

Ο Ιταλός άσος θα αναλάβει την ομάδα της Mahindra στο Ιταλικό Πρωτάθλημα (CIV) μεταδίδοντας σε ταλαντούχους αναβάτες την εμπειρία του.

 

Το δίδυμο της ομάδας θα είναι ο Alessandro Del Bianco και ο πολλά υποσχόμενος Davide Baldini. Η ομάδα μάλιστα, θα κάνει και κάποιες έκτακτες συμμετοχές στο Παγκόσμιο Νέων.

 

Στο Πρωτάθλημα αυτό, μεγάλο φαβορί τη νέα σεζόν θα είναι ο Raul Fernandez της ομάδας του Aspar που θα αγωνίζεται με Mahindra.

 

Πέρυσι ο Ισπανός είχε πάρει την 3η θέση στη βαθμολογία με τέσσερα βάθρα στο σύνολο και μια νίκη, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

 

Όλοι οι αναβάτες της Mahindra - μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους - θα ξεκινήσουν με εντατικό ρυθμό προπόνηση, ώστε να είναι έτοιμοι για τη νέα χρονιά.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «Φάρμακο» η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Το grid του 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα