• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ πίστας για τον Γιάννη Περιστερά!
Στο SKAG Kart Track Day 2016 στον Ασπρόπυργο
Νέα 19/12/2016 - 12:02

Δελτίο Τύπου

 

Με την συμμετοχή του στο 4th SKAG Kart Track Day 2016 στην πίστα SpeedPark στον Ασπρόπυργο έκλεισε ο Γιάννης Περιστεράς την αγωνιστική του χρονιά.

 

Για άλλη μια φορά κατάφερε όχι μόνο να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ αλλά να πετύχει και το ρεκόρ πίστας για το 2016 στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60 σταματώντας το χρόνο στο 46,50 παρόλο που η πίστα δεν ήταν σε ιδανική κατάσταση, σαρώνοντας τα βραβεία της κατηγορίας.

 

Η Maitos Racing Team βλέπει  με ικανοποίηση τον μικρό πιλότο της να ξεδιπλώνει το ταλέντο του και στο καρτ σε μια πίστα με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας την στιγμή που στόχος του Γιάννη Περιστερά για το 2017 είναι να συνδυάσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Μοτοσυκλέτα σε Ελλάδα και εξωτερικό με την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting.

 

Φεύγοντας ενθουσιασμένος ο μικρός Γιάννης από την πίστα SpeedPark κρατώντας τα πανέμορφα έπαθλα του όπως ανέφερε, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Κο Λαζαράκο για την φιλοξενία, την ομάδα του Maitos Racing Team για την τεχνική υποστήριξη, αλλά και τις εταιρείες που τον στηρίζουν ΒΕΑ Βούτυρα Κέρκυρας, Evo Rent A Car Folegandros, Λιπαντικά LIQUI MOLY και Clever Media.

Επόμενο άρθρο »

Fenati: Το 2017 ο 1ος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Στη ζωή...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα