• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bulega: Είμαι ρεαλιστής
Στόχος η πεντάδα για το 2017
Νέα 03/01/2017 - 11:39

Μπορεί να μην κατάφερε - λόγω των τραυματισμών του στο τέλος της σεζόν - να εξασφαλίσει τον Τίτλο του Rookie της χρονιάς 2016, ωστόσο ο Nicolo Bulega σίγουρα έδειξε πολλά από το πλούσιο ταλέντο του.

 

Ο νεαρός Ιταλός κέρδισε το χειροκρότημα και η συνολική του παρουσία ήταν αρκετά καλύτερη από τα δυο μόλις βάθρα που κατάφερε να πάρει την πρώτη του χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

«Ήταν μια φανταστική σεζόν με πολλές συναρπαστικές στιγμές», σχολίασε ο Bulega - Πρωταθλητής του Παγκοσμίου Νέων - στο «αδελφό» gpone.com. «Πέτυχα πολλά, περισσότερα απ’ ότι περίμενα».

 

«Κρίμα όμως για τους τελευταίους αγώνες, όταν ήμουν λίγο-πολύ εκτός μάχης. Πάντως είναι πολύ θετικό που, παρά τα έξι μηδενικά, κατάφερα να τερματίσω στην 7η θέση της βαθμολογίας την πρώτη μου σεζόν».

 

«Ακόμα δεν έχω αναρρώσει τελείως από τους τραυματισμούς. Είμαι στο 85-90%, ειδικά με τον ώμο. Θα είμαι όμως απολύτως έτοιμος για τον πρώτο αγώνα, μιας κι έχω αρκετό χρόνο ακόμα μπροστά μου».

 

Τι έμαθε από την πρώτη του σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; «Πρώτα-πρώτα ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους και αυτό επειδή αν το κάνεις, μετά πρέπει να δώσεις το 150% για να το καλύψεις».

 

Ο Nicolo Bulega θα είναι η αιχμή του δόρατος της ομάδας του Valentino Rossi για να πάρει τον πρώτο της Τίτλο το 2017. Βέβαια ο ανταγωνισμός στη μικρή κατηγορία θα είναι σκληρός, με πολλούς έμπειρους αναβάτες όπως ο Romano Fenati...

 

«Δεν ξέρω τι θα γίνει διότι υπάρχουν πολλοί αναβάτες πιο έμπειροι από εμένα. Θα βάλω τα δυνατά μου βέβαια, αλλά για να είμαι ρεαλιστής ο στόχος μου είναι η πεντάδα σε κάθε αγώνα».

 

«Με τον Fenati είχαμε μια μικρή αψιμαχία στο Qatar... είναι αλήθεια. Όμως τα πήγαμε καλά στο υπόλοιπο της σεζόν και μπορώ να πω ότι είναι καλό παιδί. Θα θέλει εξιλέωση κι έτσι μπορεί να είναι πιο ετοιμοπόλεμος από εμένα».

 

Το υψηλό του ανάστημα ταιριάζει περισσότερο στη μεσαία κατηγορία. «Η Moto3 είναι μικρή για εμένα κι έχω μειονέκτημα αεροδυναμικά με τους ώμους μου και το μεγαλύτερο βάρος μου».

 

«Είναι μειονέκτημα, αλλά το αντιμετωπίζω χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα κι έτσι τώρα η προσοχή μου είναι στραμμένη στην Moto3 ώστε να προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό τη νέα χρονιά».

Επόμενο άρθρο »

Dakar Ημέρα 1: Φωτογραφικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Μοναξιά τέλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα