• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rally Dakar: Ειδική 3
Δυνατή εμφάνιση κι επικράτηση του Barreda
Νέα 05/01/2017 - 10:13

Με μια υψηλού επιπέδου εμφάνιση - σε μια δύσκολη διαδρομή όπως ήταν η χτεσινή - ο Joan Barreda της Honda κατάφερε να πάρει την πρώτη του ειδική για φέτος.

 

Μάλιστα η διαφορά του από τους υπόλοιπους ήταν τεράστια και αυτό - αν και νωρίς - ίσως παίξει αποφασιστικό ρόλο για την τελική έκβαση του Αγώνα.

 

Να σημειωθεί ότι ο Joan Barreda δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στο Dakar μέχρι στιγμής.

 

Ο Barreda εξαπέλυσε την επίθεσή του από τα πρώτα χιλιόμετρα της τρίτης ημέρας (χθες) και στο πρώτο CP είχε διαφορά 20 ολόκληρων λεπτών από τον δεύτερο Toby Price (ΚΤΜ).

 

Ήταν η 15η επικράτηση σε ειδική του Dakar για τον Barreda, ο οποίος μετά το τέλος της ημέρας σχολίασε:

 

«Ήταν η ημέρα που είχαμε επιλέξει για να επιτεθούμε. Ήταν μια πραγματικά δύσκολη ειδική, αλλά έμεινα συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκειά της».

 

Με τον Price να δυσκολεύεται, ήταν η ώρα του Sam Sunderland της KTM να πάρει το πάνω χέρι και να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

 

Τρίτος ήταν ο Paulo Goncalves της Honda, με τον Pablo Quintanilla (Husqvarna) να ολοκληρώνει στην 4η θέση, μπροστά από τον Price (ΚΤΜ) που ήταν 5ος.

 

 

Δείτε στα συνοδευτικά μας αρχεία πρώτα τα αποτελέσματα της χτεσινής ημέρας και στη συνέχεια τη γενική κατάταξη των οδηγών.

Επόμενο άρθρο »

Λιγότερο από 1 μήνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar: Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα