• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Abraham: Δεν μπορούσα στα SBK!
Το MotoGP είναι καλύτερο!
Νέα 12/01/2017 - 10:42

Ο Karel Abraham είναι έτοιμος να επιστρέψει στο MotoGP, μετά από μια απογοητευτική σεζόν στα SBK-Motul όπου πήρε μόλις την 18η θέση στη βαθμολογία.

 

Όπως παραδέχεται και ο ίδιος, ποτέ του δεν προσαρμόστηκε στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul και «...νοιώθω ωραία που επέστρεψα στο MotoGP».

 

«Ο λόγος που πήγα στα SBK ήταν επειδή δεν είχα μια καλή πρόταση από το MotoGP για να μείνω. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα. Δεν μπορούσα να μείνω εκεί».

 

«Όταν άνοιξε μια πόρτα στην ομάδα του Aspar και μπορούσα να επιστρέψω, το ήθελα. Εδώ μεγάλωσα. Προτιμώ το MotoGP επειδή το έχω συνηθίσει».

 

Ο Abraham θα επιστρέψει στο MotoGP με μοτοσυκλέτα της Ducati, με την οποία και είχε κάνει το ντεμπούτο του.

 

«Ελπίζω να έχω μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά. Όταν, πριν έξι χρόνια, ήρθα στο MotoGP, το έκανα με μοτοσυκλέτα της Ducati».

 

«Ήταν η αγαπημένη μου μοτοσυκλέτα και το να επιστρέφω με Ducati με κάνει να νοιώθω ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη νέα πρόκληση».

 

Φυσικά η GP15 που θα έχει στη διάθεσή του είναι μια εντελώς διαφορετική μοτοσυκλέτα από την Desmosedici που είχε πριν έξι χρόνια.

 

«Είναι πολύ διαφορετική ναι... νοιώθω καλά πάνω της κι έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση διότι ξέρω πως αντιδρά».

 

«Δεν συνέβαινε αυτό πριν. Το μεγαλύτερο ατού της είναι ο κινητήρας. Δεν είναι εύκολο όμως να κάνω συγκρίσεις με τους άλλους, διότι έκανα μόνο 4 ημέρες δοκιμών».

 

«Και τη μια από αυτές ήμουν με την GP14. Επίσης δεν ήταν όλοι παρόντες στην Jerez. Είναι δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις τώρα».

 

Ο Τσέχος άσος ολοκληρώνει τις δηλώσεις του δείχνοντας ένα προσγειωμένο πρόσωπο: «Το μόνο που θέλω είναι να το διασκεδάζω στην πίστα».

 

«Όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως τα αποτελέσματα δεν είναι άσχημα. Για την ώρα όμως, είναι δύσκολο να πω ποιο είναι το καλό αποτέλεσμα».

 

«Η πρώτη θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά υπό κανονικές συνθήκες κάτι τέτοιο απέχει πολύ. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η 11η θέση είναι καλή...».

 

«Όμως η 10η είναι πάντα καλύτερη! Το μόνο που θέλω είναι να είμαι χαρούμενος και αν αυτό συμβεί, τότε τα αποτελέσματα θα είναι καλά».

Επόμενο άρθρο »

HRC: Με εξατμίσεις SC-Project

« Προηγούμενο άρθρο

Triumph: Δεν επιβεβαιώνει τις φήμες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα