• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο James Dabill με Gas Gas TXT 300 GP 3ος
Στο Indoor Trial του Sheffield στο διεθνές ντεμπούτο του με Gas Gas!
Νέα Αγοράς 12/01/2017 - 12:26

Δελτίο Τύπου


 
Ο Βρετανός αναβάτης ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου - ήδη από την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Gas Gas - στη συνάντηση Αστέρων του Trial που διοργανώθηκε σε μνήμη του Martin Lampkin στο Sheffield Arena πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος X-Trial στη Βαρκελώνη, 5 Φεβρουαρίου.
Λίγο μετά την υπογραφή του με την εργοστασιακή ομάδα Gas Gas, ο James Dabill κάνει ένα σπουδαίο ξεκίνημα που επιβεβαιώνει τη γρήγορη προσαρμογή του "επτά φορές" βρετανού πρωταθλητή στο νέο Gas Gas TXT 300 GP.
 
 
Σημαντική ήταν η παρουσία των οπαδών της Gas Gas στο Sheffield Arena που στήριξαν και τους δύο αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας και επευφήμησαν τα εξαιρετικά αποτελέσματα όχι μόνο του James Dabill αλλά και του Jack Price, περσινού πρωταθλητή της Trial2 που πήρε την 7η θέση σ’αυτόν τον Αγώνα των Αστέρων.
 
 
 
ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. T. Bou 8 points
2. A. Raga 13 points
3. J. Dabill (Gas Gas) 29 points
 
Δύο ακόμα αναβάτες υπογράφουν με τη Gas Gas: ο νεαρός Καταλανός Arnau Farré που θα αγωνιστεί στo Ισπανικό (TR1 CET) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (TrialGP) με την ομάδα της ομοσπονδίας SPEA RFME και η Γερμανίδα Michelle Neukirchen πλάι στη Sandra Gómez στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial Γυναικών.
Είμαστε στη διάθεσή σας.
 

eXTra products

Επόμενο άρθρο »

Στην Ελλάδα οι Αγων. Μοτοσυκλέτες Ohvale

« Προηγούμενο άρθρο

Τιμοκατάλογος Ducati 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα