• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Στην Jerez...
...θα δείτε τη νέα Honda!
Νέα 16/01/2017 - 14:53

Η πτώση του, καθώς έκανε προπόνηση στο χώμα, έβαλε οριστικό τέλος στην προετοιμασία του στα τέλη του ’16, καθώς δεν κατάφερε να πάρει μέρος στα τεστ του Νοεμβρίου.

 

Ωστόσο για τον Nicky Hayden φαίνεται ότι τα χειρότερα αποτελούν παρελθόν. Η επέμβαση στο δεξί του γόνατο ήταν επιτυχής και τώρα ο άσος της Honda αναρρώνει.

 

Ο Αμερικανός άσος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη, εξηγώντας τι έγινε τον Νοέμβριο αλλά και το ότι ποτέ στην καριέρα του δεν είχε ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό.

 

Τα τεστ του 2017 πλησιάζουν βέβαια και όπως αποκαλύπτει ο Hayden, δεν περιμένει να είναι τελείως καλά παρά μόνο στις δοκιμές της Αυστραλίας.

 

«Θέλω να είμαι πάνω στη νέα Honda στις δοκιμές της Jerez, ωστόσο δεν πρέπει να κρατάω και μεγάλο καλάθι...».

 

«Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος και δεν θα είμαι ακόμα σε δέκα ημέρες από τώρα (σ.σ. εννοεί στις δοκιμές της Jerez)».

 

«Πάντως ελπίζω να είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στο Phillip Island, καθώς ακόμα έχουμε περιθώριο πάνω από ένα μήνα».

Επόμενο άρθρο »

Το νέο κράνος του Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Vale ακύρωσε το EnduRanch

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ