• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Silverstone ελπίζει!
Ότι η COW δεν θα ετοιμαστεί ποτέ
Νέα 16/01/2017 - 13:29

Οι άνθρωποι της πίστας του Silverstone ελπίζουν να μην ευοδωθεί το project της Circuit of Wales, ώστε να κρατήσουν αυτοί το Βρετανικό GP.

 

Το Silverstone πήρε τη θέση του Donington Park το 2010, ωστόσο η Circuit of Wales έχει τα δικαιώματα για το Βρετανικό GP από το 2015 ως το 2019.

 

Βέβαια η εν λόγω πίστα δεν έχει κατασκευαστεί κι έτσι το Silverstone συνεχίζει και είναι στο Ημερολόγιο, τουλάχιστον μέχρι και το 2017. Ίσως και το 2018.

 

Κι ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για το αν η Formula 1 θα συνεχίσει εκεί, οι υπεύθυνοι του Silverstone θέλουν να κρατήσουν το MotoGP.

 

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το MotoGP», υπογράμμισε ο Πρόεδρος Derek Warwick. «Νομίζουμε ότι θα το έχουμε για τα επόμενα δυο χρόνια».

 

«Έχουμε μια καλή βάση με μοτοσυκλετιστές εδώ. Δεν είμαστε πια μόνο μια πίστα για τέσσερεις τροχούς. Είμαστε και για τους δυο και είναι πολλοί αυτοί που έρχονται».

 

Ο ίδιος ο Warwick - για όσους τον θυμούνται πρώην αγωνιζόμενος στην F1 - τονίζει ότι είναι «...τρομερός οπαδός του MotoGP».

 

«Ο Rossi είναι ένας θρύλος του αθλήματος και όχι μόνο του MotoGP, αλλά όλων των αθλημάτων! Πίστευα ότι είχαμε δει ό,τι καλύτερο ήταν να δούμε από αυτόν πριν μερικά χρόνια».

 

«Όμως δεν παύει να με εκπλήσσει! Και είναι 38 χρονών! Ο Marquez είναι ένα ιδιαίτερο ταλέντο, ο Vinales έρχεται και ο Lorenzo θα είναι με Ducati. Όλα δείχνουν καλά για το MotoGP».

 

Φυσικά οι Βρετανοί φίλαθλοι έχουν κι έναν επιπλέον λόγο να δίνουν το παρών στο Silverstone, ειδικά μετά τις καταπληκτικές εμφανίσεις και τις δυο νίκες του Crutchlow!

 

Ο Cal - ο πρώτος Βρετανός μετά τον Barry Sheene και το 1981 που κατάφερε να πάρει νίκη στη μεγάλη κατηγορία - κέρδισε πέρυσι τόσο στο Brno, όσο και στην Αυστραλία.

 

«Ναι, ο Cal μας βοήθησε πολύ με τις εμφανίσεις του (σ.σ. η νίκη του στο Brno ήταν λίγο πριν το GP στο Silverstone) κι έφερε πολύ κόσμο στην πίστα».

 

«Είναι ένα ιδιαίτερο ταλέντο, ένα μοναδικό ταλέντο! Είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

Απονομή Πρωταθλημάτων Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο κράνος του Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα