• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez Test: Ημέρα 1
Το πάνω χέρι οι Kawasaki!
Νέα 24/01/2017 - 19:46

Δυνατό ήταν το ξεκίνημα του Jonathan Rea στο πρώτο τεστ της χρονιάς, το οποίο διεξάγεται σήμερα και αύριο στην πίστα της Jerez.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK-Motul τα τελευταία δυο χρόνια, πήρε την πρώτη θέση, όπως έκανε πριν μερικούς μήνες στην ίδια πίστα, πάλι για δοκιμές.

 

Τότε είχε κατορθώσει να κάνει τρομερό χρόνο, κάτω από αυτόν που χάριζε την pole στον Valentino Rossi, ενώ τώρα αρκέστηκε σε ένα 1:40,162.

 

Ο Ιρλανδός ήταν εξαιρετικός, όπως και ο ομόσταυλός του Tom Sykes, ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση με διαφορά περίπου στα δυο δέκατα (0,260).

 

Ο Βρετανός ανέβασε ρυθμό το απόγευμα και κατάφερε να αντισταθεί στις δυο Ducati που τον ακολούθησαν στις θέσεις 3 και 4.

 

Ο Davies αυτή τη φορά δεν ήταν σε θέση να απειλήσει τις δυο Kawasaki μπροστά του κι έμεινε πάνω από έξι δέκατα πίσω από τον πρώτο.

 

Πίσω του, η τέταρτη θέση του Marco Melandri αποτελεί μια μίνι έκπληξη, όχι τόσο για το ποιόν του Ιταλού, αλλά για το γεγονός ότι ακόμα εξοικειώνεται με τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Ο Melandri έκανε 71 γύρους σήμερα, τους περισσότερους από κάθε άλλον, ενώ όπως αναφέρει το «αδελφό» gpone.com, επιχείρησε και αρκετές προσομοιώσεις.

 

Σημαντική πέμπτη θέση - έστω και σε δοκιμές - πήρε ο Alex Lowes της Yamaha, μπροστά από ακόμα μια Ducati, αυτή του Xavi Fores.

 

Θετικά ήταν τα πρώτα σημάδια και για τον Lorenzo Savadori, ο οποίος πήρε την έβδομη θέση.

 

Πριν λίγες ώρες η Milwaukee Aprilia είχε παρουσιάσει τις νέες RSV4 RF, με τον δεύτερο οδηγό της ομάδας, τον Laverty, να κατατάσσεται στην 11η θέση.

 

Στην Jerez έκανε την εμφάνισή της και η νέα Fireblade της Honda, την οποία ο έμπειρος Nicky Hayden έφερε στην 9η θέση, πίσω από τον Jordi Torres (BMW).

 

Να θυμίσουμε ότι ο Hayden ήταν τραυματίας στο τελευταίο τεστ του Νοεμβρίου, πάλι στην πίστα της Jerez. Ο Stefan Bradl ήταν 12ος.

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές MotoGP, Moto2, Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Η RSV4 της Milwaukee

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα