• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Migno: Ο δρόμος για τη νίκη;
Χτίζεται σιγά-σιγά...
Νέα 25/01/2017 - 16:20

Η περίοδος αυτή προσφέρεται για συνεντεύξεις και παρουσιάσεις προσώπων και αναβατών που συνήθως δεν παίρνουν το χρόνο που τους αξίζει.

 

Μετά την ωραία συνέντευξη με τον Nicolo Bulega, ήρθε η ώρα του ομόσταυλού του στην ομάδα του Rossi, του Andrea Migno.

 

Ο Migno θα ξεκινήσει την τρίτη του σεζόν στην Moto3 και πλέον αρκετοί περιμένουν να κάνει ένα ποιοτικό βήμα εμπρός.

 

Σε μια κατηγορία που οι σκληρές μάχες παίρνουν άλλη έννοια, ο νεαρός Ιταλός καλείται να αρχίσει να σταθεροποιεί τα αποτελέσματά του.

 

«Είμαι χαρούμενος με τα δυο βάθρα που πήρα το ’16. Οι αγώνες στην Moto3 είναι γεμάτη ένταση από τον πρώτο γύρο».

 

«Οι μάχες για το βάθρο διεξάγονται ανάμεσα σε πολλούς αναβάτες και δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι πάντα με το μπροστινό γκρουπ».

 

Τι χρειάζεται για να είσαι στο βάθρο και να πάρεις τη νίκη;

 

Ο δρόμος για τη νίκη χτίζεται σιγά-σιγά από τις ελεύθερες δοκιμές μέχρι τον αγώνα. Πρέπει να δουλέψεις σωστά σε κάθε λεπτομέρεια. Δεν υπάρχουν κανόνες ή κρυμμένα μυστικά για να είσαι μπροστά... απλά να είσαι γρήγορος! Αυτό που μετρά είναι ο ρυθμός αγώνα και ο σεβασμός κατά τη διάρκεια των μαχών.

 

Τι έκανες αυτό το διάστημα για να βελτιωθείς;

 

Προπονήθηκα περισσότερο, πάρα πολύ. Όπως κάθε χρόνο τα πράγματα θα είναι δύσκολα και παρά το ότι ο Πρωταθλητής, ο Binder, έφυγε για την Moto2, το επίπεδο του Πρωταθλήματος θα είναι υψηλό. Πρέπει να είμαι πιο γρήγορος στο βρεγμένο. Εκεί θα ρίξω το βάρος κι εκεί πρέπει να βελτιωθώ. Δούλεψα σκληρά κι είμαι έτοιμος για την πρόκληση.

 

Πιστεύεις ότι η ΚΤΜ σου είναι καλύτερη ή χειρότερη από τις άλλες μοτοσυκλέτες;

 

Στην Moto3 το επίπεδο των KTM, Honda και Mahindra είναι περίπου το ίδιο. Ας πούμε ότι κάθε μοτοσυκλέτα έχει τα δικά της, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, στα οποία και υπερέχει. Έχει και άλλα σημεία στα οποία μπορεί να βελτιωθεί, αλλά σε γενικές γραμμές η απόδοση είναι ίση».

 

Στην ομάδα η ατμόσφαιρα είναι ωραία...

 

Αυτό είναι αλήθεια. Προτιμώ να δουλεύω με μια ομάδα που έχει επαγγελματική αλλά και διασκεδαστική αύρα ταυτόχρονα. Σ’ αυτές τις συνθήκες μπορείς να τα πας καλά. Συνέβη αρκετές φορές πέρυσι και μπορούμε να το επαναλάβουμε. Μ’ αρέσει να νοιώθω την αρμονία με τους ανθρώπους γύρω μου και στόχος μου είναι να είμαι σταθερά ανταγωνιστικός.

 

Θα σε χαρακτήριζε κανείς ως «η ψυχή των αποδυτηρίων» Τι υπόσχεσαι για το 2017;

 

Μ’ αρέσει να μαζεύω όλα τα μέλη της ομάδας και τους υπόσχομαι ότι τη νέα σεζόν θα δώσω το 100%. Ή καλύτερα, θα δώσω το 110%!»

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Δεν έχουμε καν βάση!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Τα όνειρα δεν βγαίνουν πάντα αληθινά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα