• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Νίκη από τον 1ο Αγώνα!
Αυτός είναι ο στόχος μου
Νέα 30/01/2017 - 15:43

Το γεγονός ότι έχει να καλύψει τη θέση του Maverick Vinales - ο οποίος βγήκε 4ος στη βαθμολογία με την Suzuki πέρυσι - δεν αγχώνει ιδιαίτερα τον Andrea Iannone.

 

Ο Ιταλός άσος έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και άλλωστε, όπως και ο Maverick, έτσι και αυτός χάρισε την πρώτη νίκη εδώ και χρόνια στον κατασκευαστή με τον οποίο αγωνιζόταν το ’16.

 

Οι προσδοκίες για τον Ιταλό είναι μεγάλες από τη νέα του ομάδα και η πρώτη του παρουσία στην Valencia ήταν θετική.

 

«Από την πρώτη στιγμή ένοιωσα καλή απόκριση από το πλαίσιο, ενώ και η μοτοσυκλέτα είναι καλή για το στυλ μου», σχολίασε.

 

Στη χτεσινή παρουσίαση της ομάδας, λίγα δευτερόλεπτα αφότου αποκαλύφθηκαν οι μοτοσυκλέτες του ’17, ο Iannone έσκυψε και φίλησε τη δική του!

 

«Ελπίζω να μπορέσω να κερδίσω από τον πρώτο αγώνα! Αυτός είναι ο στόχος», παραδέχεται στις επόμενες δηλώσεις του.

 

«Ο Alex είναι σπουδαίο ταλέντο κι έχει τις ίδιες πιθανότητες με εμένα να πάει καλά», λέει για τον νέο του ομόσταυλο.

 

«Μαζί θα εξελίξουμε γρήγορα τη μοτοσυκλέτα και θα χτίσουμε μια καλή σχέση».

Επόμενο άρθρο »

Dovi προς Lorenzo:

« Προηγούμενο άρθρο

Απότομη προσγείωση για Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ