• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Repsol Honda
Η RC213V του ’17 αποκαλύφθηκε στην Ινδονησία
Νέα 03/02/2017 - 17:11

Ο Marc Marquez παρουσίασε στην Ινδονησία τη μοτοσυκλέτα του 2017, με την οποία στόχο έχει να πάρει τον τέταρτο Τίτλο του τα τελευταία πέντε χρόνια!
 

Μάλιστα αν τα καταφέρει, θα γίνει ο μοναδικός Ισπανός αναβάτης που θα έχει τόσους Τίτλους στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος.

 

Λίγες ώρες μετά το τέλος των δοκιμών στην Μαλαισία, οι εργοστασιακοί αναβάτες της Honda μεταφέρθηκαν στην κοντινή Ινδονησία για την παρουσίαση.

 

Στο τεστ της Sepang, ο Marquez έδειξε καταπληκτική σταθερότητα σε ρυθμό αγώνα, ενώ στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν τρίτος.

 

Από την πλευρά του, ο Dani Pedrosa σημείωσε θεαματική πρόοδο την τρίτη ημέρα των δοκιμών, με χρόνο που τον ανέβασε στην 5η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Και οι δυο τους δοκίμασαν τον νέο - τύπου Big Bang - κινητήρα της Honda, ο οποίος πάντως δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα ακόμα.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Κι άλλα βήματα μπροστά!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα κορίτσια των SBK-Motul

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο MARC MARQUEZ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟ 2026:
  • ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ 2025 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 10ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  • ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ
  • ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ APRILIA