• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Την Aprilia;
Την εμπιστεύομαι περισσότερο απ’ την Suzuki!
Νέα 23/02/2017 - 10:35

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τη νέα του μοτοσυκλέτα ο Aleix Espargaro, ο οποίος τόνισε ότι η RS-GP του δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από την GSX-RR!

 

Επιπρόσθετα, ο Ισπανός άσος που στο πρόσφατο τεστ της Αυστραλίας έβαλε την Aprilia μέσα στη δεκάδα, εξύμνησε το μπροστινό μέρος της νέας του μοτοσυκλέτας.

 

Στην Αυστραλία είχε και το νέο φέρινγκ, με το οποίο την Πέμπτη ήταν στην έκτη θέση και μόλις δυο δέκατα πιο αργός από τον δεύτερο Marquez.

 

Όταν του ζήτησαν να πει το δυνατότερο σημείο της RS-GP, ο Ισπανός άσος είπε: «Το μπροστινό μέρος. Μου θυμίζει την Suzuki. Μπορώ και φρενάρω δυνατά και η μοτοσυκλέτα παραμένει σταθερή».

 

«Πέρυσι εκεί ήταν που έχανα. Ήταν αδύνατο να εμπιστευτώ το μπροστινό και απλά έπεφτα συνέχεια».

 

«Με την Aprilia μπορώ να είμαι πιο γρήγορος και παρ’ όλα αυτά δεν έχω φτάσει στο όριο στις εισόδους των στροφών».

 

«Μπορεί αυτή η μοτοσυκλέτα να μην είναι τόσο εύκολη, όσο η Suzuki, ενώ δείχνει βαριά στις αλλαγές κατεύθυνσης, ωστόσο είναι πραγματικά σταθερή».

 

«Έτσι μπορεί να απαιτεί περισσότερη δύναμη και να δουλεύω περισσότερο με το σώμα μου πάνω στη μοτοσυκλέτα, ωστόσο η ευστάθειά της είναι κάτι πραγματικά θετικό».

 

Δεν είναι όμως μόνο το μπροστινό μέρος, αλλά και η καλύτερη διαχείριση στα ελαστικά που κάνει η Aprilia, σε σχέση με την Suzuki.

 

«Πέρυσι δεν υπήρχε σταθερότητα και ειδικά στους τελευταίους γύρους. Στην Μαλαισία είδα ότι η Aprilia σπινάρει λίγο μετά από δέκα γύρους».

 

«Όμως στην Αυστραλία έμεινα έκπληκτος και αυτό επειδή βελτιώθηκε πολύ».

 

«Μπορεί να μην μπορώ να είμαι σούπερ γρήγορος στον ένα γύρο, αλλά μπορώ να είμαι σταθερά γρήγορος σε ρυθμό αγώνα».

 

«Για παράδειγμα, το πρωί της Παρασκευής (σ.σ. τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Αυστραλία) έκανα εφτά γύρους στο 1:29, πράγμα πολύ καλό για την Aprilia».

Επόμενο άρθρο »

Η Oakley χορηγός στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Ιδιωτικές δοκιμές για Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα