• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ciabatti: Νέο φέρινγκ στο Qatar;
Νομίζω θα δείτε την ίδια μοτοσυκλέτα με την Αυστραλία!
Νέα 24/02/2017 - 12:04

Μια σημαντική και αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «αδελφό» gpone.com ο Paolo Ciabatti, ο Αθλητικός Διευθυντής της Ducati.

 

Στην αρχή παραδέχτηκε ότι υπήρξαν δυσκολίες στο δεύτερο τεστ της χρονιάς, στην Αυστραλία και ότι «...γνωρίζουμε ότι μας λείπει ακόμα κάτι για να είμαστε    μαζί με τον Vinales και τον Marquez».

 

Ένα μεγάλο πρόβλημα - για το οποίο παραπονέθηκε αρκετές φορές ο Dovi - είναι το γεγονός ότι η Desmosedici δεν στρίβει όπως θα ήθελε.

 

«Λαμβάνουμε υπόψη τις παρατηρήσεις του, όσον αφορά στη εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Τα χαρακτηριστικά του Phillip Island ανέδειξαν αυτό το πρόβλημα».

 

Άρα είναι ένα πρόβλημα που συνδέεται με τη δομή της εκάστοτε πίστας; «Άλλες πίστες αναδεικνύουν άλλα χαρακτηριστικά».

 

«Ξέρουμε όμως ότι η σεζόν έχει 18 αγώνες και θέλουμε να είμαστε στο βάθρο σε όλους. Πρέπει λοιπόν να βρούμε λύσεις ώστε να είμαστε σταθερά ανταγωνιστικοί».

 

Για το επόμενο τεστ του Qatar λέει ότι οι κόκκινοι εργάζονται «...σε όλα τα μέτωπα και αποφασίζουμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Δεν θέλω να πω όμως τι θα φέρουμε εκεί».

 

Η Yamaha, η Aprilia και η Suzuki έχουν παρουσιάσει τις δικές τους λύσεις στο φέρινγκ με τα καταργηθέντα «φτεράκια» να υπάρχουν αλλά πλέον ενσωματωμένα σ’ αυτό.

 

Ακόμα δεν έχουμε δει το νέο φέρινγκ της Ducati και κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με τον Ciabatti, δεν θα το δούμε ούτε στο Qatar!

 

«Νομίζω ότι στο Qatar θα δείτε μια μοτοσυκλέτα ίδια με αυτή που είχαμε στην Αυστραλία».

 

«Φέτος μπορούμε να πάρουμε έγκριση για δυο μόνο εκδόσεις φέρινγκ και πρέπει να είμαστε απολύτως σίγουροι για τα πλεονεκτήματα, προτού το κάνουμε».

Επόμενο άρθρο »

Ιδιωτικές δοκιμές και για Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Έχω το ρυθμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα