• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Ο Lorenzo
Δεν έχει αρχίσει να πιέζει ακόμα!
Νέα 24/02/2017 - 15:01

Τα πρώτα τεστ σε Μαλαισία και Αυστραλία δεν πήγαν ακριβώς όπως θα τα είχε σχεδιάσει στο μυαλό του ο Jorge Lorenzo.

 

Ο Ισπανός άσος της Ducati, συνειδητοποίησε ότι θα πρέπει να προσαρμόσει το στυλ του και να συνεχίσει να δουλεύει ώστε να είναι έτοιμος για την αρχή του Πρωταθλήματος.

 

Οι δοκιμές προσφέρουν κάποιες ενδείξεις για την κατάσταση των αναβατών, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούνται πανάκεια για την εξέλιξη της σεζόν.

 

Άλλωστε δεν είναι μακρινό το παράδειγμα ενός Marquez με πολλά προβλήματα τον περσινό χειμώνα, ο οποίος στο τέλος πανηγύρισε τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Αναφορικά με τη συνολική εικόνα του Lorenzo μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Paolo Ciabatti της Ducati, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι ο Lorenzo δεν έχει δείξει ακόμα το πραγματικό του πρόσωπο.

 

«Στην Valencia η αίσθησή του ήταν ιδιαιτέρως θετική, αλλά μετά από δυο μήνες απουσίας είναι πάντα λίγο περίπλοκο όταν επιστρέφεις στη μοτοσυκλέτα».

 

«Πάντως φύγαμε τόσο από το Phillip Island, όσο και από την Μαλαισία, με αισιόδοξα μηνύματα».

 


«Ο Jorge δουλεύει ώστε να κατανοήσει τη μοτοσυκλέτα και να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες. Είναι πολύ μεθοδικός αναβάτης. Θέλει τα πάντα να είναι σωστά, προτού αρχίσει και πιέζει».

 

Επομένως δεν είναι λάθος να υποθέσεις κανείς ότι δεν έχει εκφράσει τις πραγματικές του δυνατότητες με την Ducati.

 

«Ακριβώς. Κρατάει κάτι και δεν έχει εκφραστεί πλήρως. Ψάχνει για την εμπιστοσύνη που χρειάζεται».

 

«Είναι εξαιρετικά ακριβής, μεθοδικός και πολύ απαιτητικός, τόσο από τον εαυτό του, όσο και από τους άλλους».

 

«Το να τον έχουμε μαζί μας, είναι κάτι που μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Όταν είσαι με έναν 5 φορές Πρωταθλητή, είναι λογικό να σκέφτεσαι για συνεχείς νίκες».

 

Μιλώντας για νίκες, ο Ciabatti τονίζει ότι ναι μεν «...ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει και θέλουμε να είμαστε σταθερά μέσα στους πρώτους», όμως ο Τίτλος «...δεν είναι προτεραιότητά μας για φέτος».

 

Τέλος, ενώ οι περισσότεροι Ducatisti επιθυμούν τη νίκη στην Losail, σε μια πίστα καλή για την Ducati, ο Ciabatti βλέπει τη συνολική εικόνα του Πρωταθλήματος και λέει:

 

«Όλοι περιμένουν να παλέψουμε για τη νίκη εκεί. Το σημαντικό όμως είναι να ανεβούμε στο βάθρο και να πάρουμε μερικούς βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Davies: Βαθμοί αν όχι νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Ιδιωτικές δοκιμές και για Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα