• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda: Υποστήριξη στον Cal;
Δύσκολο να πάρει περισσότερη
Νέα 24/02/2017 - 16:39

Η Honda, μέσω του Livio Suppo, διαμηνύει στον Cal Crutchlow ότι δεν πρόκειται να λάβει περισσότερη υποστήριξη από αυτή που ήδη έχει.

 

Ο Cal βοήθησε σημαντικά πέρυσι το HRC στην κατάκτηση του Τίτλου των Κατασκευαστών, παίρνοντας δυο νίκες σε Brno και Phillip Island.

 

Το HRC ήδη έχει «αγκαλιάσει» περισσότερο τον Βρετανό, σε σχέση με τους άλλους δορυφορικούς αναβάτες του, δίνοντάς του εξαρτήματα να δοκιμάσει.

 

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι ο Cal ήταν ο μόνος, μαζί με τους Marquez και Pedrosa, που έκανε συγκρίσεις με τους δυο κινητήρες του εργοστασίου.

 

Στο πρόσφατο τεστ της Αυστραλίας μάλιστα, ο Βρετανός είχε και τη νεότερη έκδοση στη διάθεσή του, αυτή που είναι ακόμα πιο ελαφριά σε βάρος.

 

Από την άλλη, ο Cecchinello προσπαθεί να κλείσει τον Crutchlow και για την επόμενη ή επόμενες σεζόν, αλλά θέλει στο συμβόλαιο να δεσμεύεται και η Honda.

 

Ωστόσο ο Suppo τονίζει ότι το εργοστάσιο δεν σκοπεύει να κάνει περισσότερα για τον Crutchlow, απ’ ότι ήδη κάνει.

 

«Στόχος μας είναι να τον υποστηρίζουμε στο μέγιστο βαθμό. Τεχνικά έχει πολύ κοντινή αντιμετώπιση με αυτή των Marc και Dani, παρά το ότι αυτοί είναι εργοστασιακοί».

 

«Για την ώρα είναι πολύ δύσκολο για την Honda να κάνει κάτι περισσότερο για τον Cal, απ’ ό,τι ήδη κάνει».

 

Ει δυνατόν, ο Cecchinello θα ήθελε το συμβόλαιο του Cal να πληρώνεται απ’ ευθείας από την Honda, όπως για παράδειγμα συνέβαινε όταν ο Pol Espargaro ήταν στην Tech3.

 

«Για την ώρα η Honda δεν έχει σκοπό να πληρώνει το συμβόλαιο του Crutchlow», ξεκαθαρίζει ο Suppo.

 

«Είμαστε χαρούμενοι μαζί του, κέρδισε δυο αγώνες αλλά το έκανε επειδή είχε εργοστασιακή υποστήριξη».

 

«Η Honda ήδη καταβάλει προσπάθειες. Άλλωστε το να δίνει τεχνολογική υποστήριξη σε έναν αναβάτη, σημαίνει ότι ξοδεύει λεφτά».

Επόμενο άρθρο »

GROUP TEST ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΕΩΝ

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Κάναμε πρόοδο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα