• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Π.Παρασκευόπουλος τρέχει στο Καρτ!!!
Με ειδικό τροποποιημένο καρτ!
Νέα 09/03/2017 - 12:09

Αφιέρωμα
Παναγιώτης Παρασκευόπουλος

 

   Ως νέος πριν από 19 χρόνια, η αγάπη του για τις μηχανές τον καθήλωσε σε ένα καροτσάκι μετά από κακές συγκυρίες και ένα τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα. Η ζωή του όμως άλλαξε όταν παρέμεινε στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφοσιωμένος πλέον στο kart και μετά την παρακίνηση του Πάρη Λατσώνα, ιδιοκτήτη της πίστας καρτ του Ναυπλίου, όπου μετά την τροποποίηση ενός καρτ, προσαρμόζοντάς το στις δικές του ανάγκες, άρχισε να περνάει ευχάριστα το χρόνο του βρίσκοντας και πάλι το νόημα.

   Στο πιο πρόσφατο παρελθόν και 5-6 χρόνια πριν, εκδήλωσε την ανάγκη και επιθυμία να λάβει μέρος σε αγώνες με το ήδη έτοιμο και τροποποιημένο καρτ στα μέτρα του. Η δύσκολη και άκρως απαραίτητη διαδικασία που χρειαζόταν και η έλλειψη του θεσμικού πλαισίου, συνέβαλαν, όπως ο ίδιος μας δήλωσε, στην αρνητική απόφασή του στο να μη συμμετάσχει τελικά σε οποιονδήποτε αγώνα. 
   Ερχόμενος πλέον στο παρόν του 2016 και ύστερα από συνεχείς προπονήσεις που πραγματοποιούσε όλον αυτόν τον καιρό, η τροποποίηση του κανονισμού από τα σχετικά συμβούλια που διέκριναν την ικανότητά του να μπορεί να συμμετάσχει ως αγωνιζόμενος και η ανάγκη του να αγωνισθεί χωρίς κανένα πλέον εμπόδιο, τον κατέστησαν συμμετέχοντα στον 1ο Αγώνα του Rotax Max Challenge 2017. 
   Ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, όντας για πρώτη φορά συμμετέχον σε αγώνα, δηλώνει αγχωμένος, λαμβάνοντας μέρος σε κανονική κατηγορία και όχι ειδική, αλλά και γιατί θα αντιμετωπίσει έμπειρους συναθλητές στην κατηγορία του, Senior Max.
   Στην ερώτηση γιατί επέλεξε να αγωνισθεί στον 1ο Αγώνα του Rotax, ο Παναγιώτης μας απάντησε: « ο Δημήτρης Γαλάτσης με έχει παρακινήσει εδώ και πολλά χρόνια για να κάνω το συγκεκριμένο βήμα και μου έχει δώσει κίνητρα που με βοήθησαν να πάρω αυτήν την απόφαση. Επιπλέον, το Rotax Max Challenge είναι ένα ιδιωτικό έπαθλο που αξίζει να συμμετέχει κάποιος σε αυτό.»
   Μετά από προσωπική προσπάθεια και έξοδα, καθώς και τη βοήθεια του Πάρη Λατσώνα, στόχος του για τον Αγώνα της Κυριακής είναι, να τερματίσει με ασφάλεια και να ζήσει μία όμορφη εμπειρία και αν πάνε όλα καλά, όπως μας είπε και μετά από οποιαδήποτε βοήθεια υπάρξει, θα προσπαθήσει μελλοντικά να συμμετάσχει και στους αγώνες Πελοποννήσου.

   Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Παρασκευόπουλο που μας τιμά με την παρουσία του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο αγωνιστικό του ντεμπούτο την Κυριακή 12 Μαρτίου, στον 1ο Αγώνα Rotax Max Challenge και καλή συνέχεια στην υποδειγματική αυτή προσπάθεια!

Επόμενο άρθρο »

Πρόσεχε Marquez/Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Ετοιμοπόλεμος ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα