• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ξεκίνημα της νέας σεζόν!
Ποιός θα διαδεχθεί τον Zarco;
Νέα 21/03/2017 - 11:22

Η μεσαία κατηγορία είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με... πολλά γκάζια και υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό ανάμεσα σε διψασμένους για διακρίσεις διεκδικητές!

 

Οι περσινοί διεκδικητές Tom Luthi και Franco Morbidelli χρειάζεται να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα αλλά και να έχουν το νου τους για τον ανταγωνισμό.

 

Κι αυτό επειδή οι αναβάτες όπως ο Takaaki Nakagami, ο Lorenzo Baldassarri αλλά και ο Alex Marquez θα αρπάξουν την οποιαδήποτε ευκαιρία τους δοθεί!

 

Και δεν είναι μόνο οι παραπάνω. Η δυναμική των νεοφερμένων στην κατηγορία μπορεί να ανεβάσει στα ύψη την αγωνία και τις μάχες για τις πρώτες θέσεις.

 

Ο Brad Binder, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, θα προσπαθήσει - αν και τραυματίστηκε σοβαρά πέρυσι στην Valencia - να ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν.

 

Το ίδιο ισχύει για τους Jorge Navarro, Fabio Quartararo και Pecco Bagnaia, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε οδηγούς όπως ο Pawi που έχει τη δυνατότητα να κάνει «μαγικά» στο βρεγμένο.

 

Η ομάδα του Valentino Rossi θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεσαία κατηγορία με τον Bagnaia και τον Stefano Manzi που εντυπωσίασε πέρυσι στο Silverstone ως έκτακτη συμμετοχή στον αγώνα της Moto3.

 

Ντεμπούτο θα κάνει και η KTM με το δικό της πλαίσιο στην κατηγορία και αναβάτες τους Miguel Oliveira, που έκλεψε την παράσταση στα χειμερινά τεστ με δυνατές εμφανίσεις και Binder.

 

Τα επίπεδα του ανταγωνισμού θα ανέβουν κι άλλο με την παρουσία ενός ακόμα δυνατού «παίκτη».

 

Ο λόγος για την Suter που δεν έχει καμμία διάθεση να πάρει το ρόλο του κομπάρσου στην κατηγορία. Με το συγκεκριμένο πλαίσιο θα είναι οι ομάδες της Dynavolt και της Kiefer.

 

Ο αγώνας της μεσαίας κατηγορίας αρχίζει στις 19:20 αυτή την Κυριακή! Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων από την Cosmote TV.

Επόμενο άρθρο »

Κι αν βρέξει στο Qatar;

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Το ΠΠΤ στην Cosmote TV!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα