• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Αν δεν είμαι στη μάχη για τη νίκη;
Θα είναι δικό μου λάθος!
Νέα 24/03/2017 - 00:56

Ο Maverick Vinales παραδέχεται - μετά το τέλος της 1ης ημέρας στο Qatar - ότι αν δεν είναι στη μάχη για να κερδίσει τον αγώνα, το λάθος θα είναι αποκλειστικά δικό του.

 

Ο 22χρονος έκανε μια φανταστική εμφάνιση στις ΕΔ1 στην Losail, κατακτώντας την πρώτη θέση με άνεση και μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

 

Και ξέρει, βάσει του εξαιρετικού ρυθμού που έδειξε στην ίδια πίστα πριν από δυο εβδομάδες περίπου, ότι αν δεν παλεύει για τη νίκη την Κυριακή, θα φταίει ο ίδιος.

 

«Θα ήταν απογοητευτικό να μην είμαι στη μάχη για τη νίκη την Κυριακή. Θα σήμαινε ότι έκανα κάποιο μεγάλο λάθος», σχολίασε.

 

«Η μοτοσυκλέτα μου είναι τέλεια και αν δεν παλέψω για τη νίκη τότε θα είναι δικό μου το λάθος».

 

«Το να κερδίσεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά το να μην είσαι στη μάχη θα σήμαινε ότι δεν έδωσα το 100%».

 

Ο Vinales έβαλε ένα μαλακό πίσω ελαστικό κι έγραψε έναν εξαιρετικό χρόνο, έξι δέκατα κάτω από το ρεκόρ πίστας και με τα επίπεδα πρόσφυσης να μην είναι καλά.

 

«Όταν βάζω τα δυνατά μου πάνω στη μοτοσυκλέτα μπορώ και είμαι πράγματι πολύ γρήγορος. Έκανα πολλούς γύρους στο ’55 με το ελαστικό αγώνα κι αυτό είναι καλό».

 

«Νοιώθω άνετα και μπορώ και πιέζω. Έχουμε δουλειά ακόμα με τα ηλεκτρονικά, αλλά βελτίωσα και το στυλ μου στο δεύτερο κομμάτι της πίστας».

 

«Αυτό είναι σημαντικό, διότι στο τεστ δεν ήμουν τόσο γρήγορος εκεί. Πίεσα στο 100% σήμερα και θα το κάνω και αύριο και πάντα. Είμαι αναβάτης που πάντα πιέζει».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έχω αυτοπεποίθηση!

« Προηγούμενο άρθρο

Τι έφταιξε για τον Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα