• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι χορηγίες της Motul για το ΠΠΤ
Στην πίστα Sparta Racing Circuit- MOTUL
Ελληνικοί αγώνες 30/03/2017 - 00:01

Δελτίο Τύπου


 

Η Motul εισέρχεται στην νέα αγωνιστική χρονιά με δυο επίσημες χορηγίες στην αγωνιστική δραστηριότητα στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Η περσινή επιτυχημένη συνεργασία με την Team Wolf-Racing Motul συνεχίζεται. Ο Χάρης Παρασκευόπουλος, ο οποίος με τη Yamaha R1 κατέκτησε την 2η θέση του περσινού Πρωταθλήματος Ταχύτητας, χαρίζοντάς μας εκπληκτικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις, έχει ολοκληρώσει μια σκληρή προετοιμασία κατά την διάρκεια του χειμώνα και μας υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις για τη νέα σεζόν, που ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο στην πίστα των Μεγάρων. Η ομάδα Wolf-Racing Motul θα ενισχυθεί με ένα νέο αναβάτη, τον Γιώργο Παπασταύρου στην κορυφαία κατηγορία Superbike, ο οποίο θα αγωνίζεται επίσης με Yamaha R1.

Χάρης Παρασκευόπουλος

Χάρης Παρασκευόπουλος

Γιώργος Παπασταύρου

 

Η πόλη της Σπάρτης έχει πλέον έναν ακόμη λόγο να ταυτιστεί με τον αριθμό 300. Το λογότυπο 300V της αξεπέραστης αγωνιστικής σειράς λιπαντικών της Motul θα στολίζει την πίστα Sparta Racing Circuit Motul, η οποία ανακατασκευάστηκε, αναβαθμίστηκε και θα φιλοξενήσει μια σειρά από αγωνιστικές δραστηριότητες για το 2017. Μεταξύ των Track-Days, των αγώνων time-attack και των drift challenges, σημαντική θέση στο πρόγραμμα του 2017 κατέχει το αναγεννημένο ελληνικό Supermoto Cup, μια πρωτοβουλία της Wolf-Racing και αξιοσημείωτη προσπάθεια του Γιώργο Παρασκευά. Ταυτόχρονα θα φιλοξενήσει αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto στις 14 Μαΐου 2017.

Sparta Racing Circuit Motul

 

Σημαντικό γεγονός για το 2017 αποτελεί και η συνεργασία της Motul με την MV Agusta, η οποία αποτελεί επέκταση και ενίσχυση της παγκόσμιας συνεργασίας της Motul με ένα από τα πιο επιβλητικά brand μοτοσυκλετών. Τα δύο ιστορικά brand μοιράζονται από κοινού υψηλές αξίες και θα είναι παρόντα με την ομάδα MV AGUSTA-MOTUL στην κατηγορία των 600cc στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας με την νέα F3 675 και με οδηγό τον Βασίλη Ευθυμίου.

Βασίλης Ευθυμίου

Σε αναμονή μιας χρονιάς με πολύ μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες, ευχόμαστε σε όλους τους εμπλεκόμενους καλή αγωνιστική χρονιά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL

Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech.

Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.

Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Super GT, Drift, Pikes Peak, Japanese championship Super Formula, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa και πολλές ακόμη.

MOTUL
 

Επόμενο άρθρο »

Θετικό πρόσημο για την YAMAHA

« Προηγούμενο άρθρο

Πρωταθλητής ο Βασίλης Σιαφαρίκας με Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα