• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Καλό αποτέλεσμα
Θα προσπαθήσουμε γι’ ακόμα καλύτερο
Νέα 02/04/2017 - 11:35

Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Marco Melandri, ο οποίος κατάφερε να πάρει χτες το καλύτερό του αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

 

Βέβαια για να το πετύχει, χρειάστηκε να κάνει το λάθος και να πέσει ο Davies στο τέλος. Ωστόσο έκανε καλό αγώνα από τη δεύτερη σειρά εκκίνησης.

 

Ο Marco αντιμετώπισε δυσκολίες με τα καινούργια ελαστικά στους πρώτους γύρους, αλλά μετά βρήκε το ρυθμό του και ανέβηκε μπροστά.

 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας», εξομολογήθηκε. «Περιμέναμε πιο ζεστές συνθήκες που θα μας επέτρεπαν να χρησιμοποιήσουμε το πιο μαλακό πίσω ελαστικό».

 

«Όμως τα επίπεδα πρόσφυσης ήταν πολύ χαμηλότερα και όλοι έπρεπε να προσαρμοστούμε τόσο με τα ηλεκτρονικά, όσο και στην οδήγηση».

 

«Προσωπικά είχα προβλήματα με το μπροστινό. Διάλεξα το νέο μπροστινό της Pirelli, που το δοκίμασα και μου άρεσε στις δοκιμές».

 

«Περίμενα την πτώση στην απόδοσή του, αλλά περίμενα ότι θα έρθει με διαφορετικό τρόπο. Δεν είχα πρόσφυση όταν έγερνα πολύ».

 

«Και στους πρώτους γύρους ήταν δύσκολο να κρατήσω τη γραμμή μου στις ανοιχτές στροφές».

 

«Η 2η θέση ήταν καλή για εμάς, όμως θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε κάτι καλύτερο αύριο (σ.σ. σήμερα)».

 

«Άλλωστε, ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός».

Επόμενο άρθρο »

Άρρωστος ο Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Davies: Απροειδοποίητα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ