• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA Moto3: ΕΔ3
Φύλαγε το καλό για το τέλος ο Fenati!
Νέα 22/04/2017 - 18:31

Στον τελευταίο του γύρο στις ΕΔ3 σήμερα, ο Romano Fenati είχε τις ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του για να πετύχει το 2:16,273 που είναι ο καλύτερος χρόνος της κατηγορίας.

 

Ο Ιταλός άσος ήταν σχεδόν αλάνθαστος στο τελευταίο κομμάτι όπου και βρήκε πάνω από δυο δέκατα μόνο εκεί, για να νικήσει τους αντιπάλους του και να πάρει την πρώτη θέση.

 

Η Honda κυριάρχησε και σήμερα, με τρεις μοτοσυκλέτες της στην πρώτη τριάδα και τον Jorge Martin να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Aron Canet, η διαφορά του οποίου από την κορυφή ήταν στο μισό δευτερόλεπτο.

 

Χτες φαινόταν το μεγάλο φαβορί, σήμερα όμως τόσο ο Fenati όσο και ο Jorge Martin έδειξαν καλά στοιχεία σε ρυθμό αγώνα.

 

Πάντως σε ρυθμό αγώνα ο Aron Canet παραμένει υπολογίσιμος για τον αυριανό αγώνα, την ώρα που τα μεγάλα φαβορί δυσκολεύονταν!

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Joan Mir έδειξε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο τέλος και δεν μπόρεσε να πιέσει μένοντας στην 14η θέση σήμερα!

 

Περισσότερα ήταν τα προβλήματα για τον McPhee - δεύτερος στη βαθμολογία - ο οποίος δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από την 24η θέση!

 

Αυτός που εντυπωσίασε σήμερα ήταν ο Darryn Binder που σκαρφάλωσε στην 4η θέση και ήταν η μόνη ΚΤΜ που έσπασε την κυριαρχία των Honda στις πρώτες θέσεις.

 

Τον ακολουθεί - 68χιλ πιο αργός - ο Enea Bastianini που δείχνει σημάδια ανάκαμψης και ήταν η τέταρτη Honda στην πεντάδα.

 

Από εκεί και πίσω ακολουθούν τέσσερεις ΚΤΜ με τον Nicolo Bulega να έχει μικρή διαφορά από τους Antonelli, Guevara και Migno.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Fabio di Giannantonio που ανέβηκε στα τελευταία λεπτά, με τη διαφορά του από την κορυφή να είναι στο 1,2δ.

 

Πολύ καλή ήταν η παρουσία τόσο του Marcos Ramirez (12ος), όσο και του νεοφερμένου Kaito Toba που ήταν 13ος!

 

Τέλος, αξιόλογη ήταν η παρουσία της Maria Herrera που κέρδισε για 54χιλ τον McpPhee κι έχει πίσω της άλλους 8 οδηγούς.

Επόμενο άρθρο »

COTA Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα