• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Marquez και Vinales μόνο;
Όχι, πρέπει να φυλάγομαι κι απ’ τους Pedrosa/Zarco
Νέα 23/04/2017 - 10:06

Φέτος η προσθήκη των ερωτήσεων από τους φιλάθλους είναι μια πολύ ωραία προσθήκη, που δίνει μια διαφορετική νότα στις συνεντεύξεις τύπου.

 

Χτες ρώτησαν τον Rossi τι γεύση πίτσας θα ήταν οι αντίπαλοί του, αλλά και ο ίδιος! «Ο Marquez θα ήταν με πικάντικο σαλάμι, ο Maverick με λουκάνικο και μανιτάρια».

 

«Ο Crutchlow σίγουρα με τσιπς και ανανά και όσο για τον Lorenzo; Μια με τσίλι, με πάρα πολύ τσίλι! Για μένα θα διάλεγα πάλι λουκάνικο με μανιτάρια... κλασική αξία».

 

Μετά την ωραία αυτή αλλαγή, ο Valentino μίλησε για τις κατατακτήριες χτες και όχι μόνο! «Ήταν πολύ σημαντικές, μιας και ήταν οι πρώτες φέτος στο στεγνό κι έπρεπε να δω που είμαι».

 

«Ένοιωθα καλά και ήρθε μια πολύ σημαντική πρώτη σειρά. Ήξερα ότι αν έβρισκα χώρο θα έκανα έναν καλό γύρο, αλλά με τόσο λίγο χρόνο δεν είναι εύκολο και ήμουν τυχερός».

 

Υπήρξε και η παραλίγο παρεξήγηση με τον Maverick Vinales. «Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έγινε και όταν τον είδα νευριασμένο απόρησα για το τι έκανα».

 

«Δεν ακουμπήσαμε και σ’ εκείνο το σημείο αρκετοί είναι που μειώνουν ταχύτητα και άλλωστε δεν τον είδα να έρχεται».

 

Το θέμα όμως θεωρείται λήξαν, με τους δυο οδηγούς να έχουν δώσει τα χέρια ήδη από το parc ferme.

 

«Στον αγώνα θα προσπαθήσω να μείνω μαζί του και με τον Marquez, αλλά θα πρέπει να έχω και το νου μου πίσω, διότι ο Pedrosa και ο Zarco έχουν καλό ρυθμό».

 

«Έχουμε ακόμα λίγη δουλειά, αλλά στις κατατακτήριες ήμασταν καλά και βελτιωθήκαμε κι άλλο στα φρένα».

 

Η ελπίδα όλων είναι ότι σήμερα δεν θα έχουμε τόσο δύσκολες συνθήκες όπως χτες το πρωί στις ΕΔ3, με τις πολλές πτώσεις. Και ο καιρός δείχνει ότι θα βοηθήσει.

 

«Τα ελαστικά δεν ανέβαζαν θερμοκρασία και ήταν επίφοβο σε τέτοιες συνθήκες. Δεν περίμενα 6-7o C θα είχαν τέτοια επιρροή στα ελαστικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως ήταν ο κρύος αέρας».

 

Παρά τις πολλές πτώσεις χτες το πρωί (ώρα Αμερικής), κανείς από τους αναβάτες της Yamaha δεν έπεσε. «Αυτό σημαίνει ότι οδηγούμε τη σωστή μοτοσυκλέτα», αστειεύτηκε ο Vale.

 

Τέλος μίλησε για το τεστ στην Jerez που θα δοκιμάσουν το μπροστινό ελαστικό του 2016, αλλά και για την πρόταση που έχει γίνει να αποφασίζονται οι δέκα καλύτεροι μόνο μέσω των ΕΔ3.

 

«Θα έχει ενδιαφέρον να κάνουμε αυτό το τεστ... όλοι λένε ότι αυτή είναι το ελαστικό του Valentino, αλλά στην πραγματικότητα νομίζω ότι θα είναι το καλύτερο για όλους».

 

«Υπάρχουν θετικά και αρνητικά στο να αποφασίζονται οι δέκα μόνο στις ΕΔ3. Σήμερα για παράδειγμα θα ήταν δύσκολα. Αλλά δεν το συζητήσαμε αυτό στην Επιτροπή Ασφαλείας».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Είμαι βέβαιος, το ξέρω!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν γίνεσαι Πρωταθλητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα