• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Σύντομα...
...θα έρθει και η μάχη με τον Vinales!
Νέα 25/04/2017 - 09:58

Μπορεί προχτές να μην είδαμε μια μάχη ανάμεσα σε Marc Marquez και Maverick Vinales για τη νίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να συμβεί.

 

Αυτό πιστεύει και ο Ισπανός άσος της Repsol Honda που κατάφερε χτες να πάρει μια ακόμη νίκη, την 5η του, στην Circuit of the Americas.

 

Από την άλλη ο Vinales, που είχε δείξει ότι θα μπορούσε να σταματήσει το σερί των επιτυχιών του Marc στην Αμερική, έπεσε πολύ νωρίς στον αγώνα.

 

«Αν έμενε ο Maverick στον αγώνα ίσως ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Ίσως και όχι, μιας και ο Valentino κάποιες φορές είναι πιο γρήγορος από αυτόν».

 

«Όμως ναι... αργά ή γρήγορα θα δώσουμε την πρώτη μας μάχη στην πίστα».

 

«Το MotoGP χρειάζεται μια νίκη που θα έρθει στον τελευταίο γύρο και θα σκορπίσει ενθουσιασμό. Σίγουρα θα έρθει! Εσείς θα το διασκεδάσετε, εμείς όμως θα υποφέρουμε!»

 

Τέλος, επανέλαβε ότι η στρατηγική του στον αγώνα δεν άλλαξε παρά την πτώση του Vinales στην αρχή.

 

«Αφού επέλεξα το σκληρό ελαστικό μπροστά, είχα μόνο μια στρατηγική: να περιμένω στην αρχή, να το καταλάβω και να πιέσω στα μισά του αγώνα και στο τέλος».

 

«Δεν άλλαξα τη στρατηγική μου, αλλά αν ο Vinales ήταν εκεί ίσως θα έπρεπε να πιέσω περισσότερο στους τελευταίους γύρους».

 

«Όμως στα μέσα του αγώνα έκανα διαφορά και μετά απλά διαχειρίστηκα τα ελαστικά».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πιο κοντά!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ευχάριστη έκπληξη!

Χορηγοί