• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pernat παροτρύνει τον Vale
Πρέπει να κερδίζεις κιόλας!
Νέα 25/04/2017 - 15:35

Στο άντρο του Marc Marquez, ο Ισπανός άσος πήρε την 5η συνεχόμενη νίκη του, την ώρα που ο Valentino Rossi τερμάτιζε δεύτερος κι ανέβαινε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

 

Πως είδε το αγωνιστικό Σ/Κ στο Τέξας, ένας από τους πιο έμπειρους ανθρώπους του paddock, ο Carlo Pernat;

 

«Μπορούμε να πούμε ότι όταν μαλώνουν δυο, τότε ένας τρίτος κερδίζει. Οι δυο είναι ο Marquez και ο Vinales, η αντιπαλότητα των οποίων ξεκινά από μικρή ηλικία».

 

«Δεν χαιρετά ο ένας τον άλλον στο paddock και η μάχη τους συνεχίζεται και μεγαλώνει και μαζί της και ο πήχης».

 

Και την ίδια ώρα ο Valentino σκαρφάλωνε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. «Δεν είναι τόσο γρήγορος, όσο οι αντίπαλοί του - εν μέρει λόγω της ηλικίας του - αλλά είναι έξυπνος».

 

«Τώρα είναι η σειρά του, διότι πρέπει ν’ αρχίζει να κερδίζει διότι δεν μπορεί να συμβιβάζεται συνέχεια με τη 2η ή 3η θέση».

 

«Έρχονται πιο ευνοϊκές πίστες γι’ αυτόν, ενώ μην ξεχνάμε ότι στη βροχή είναι πιο ανταγωνιστικός από τον Maverick, με τον Marquez να πέφτει συχνά».

 

Για την Ducati; «Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση, παρά το ότι έχουν περάσει μόνο τρεις Γύροι. Πόνταραν τα πάντα στον Lorenzo, αντικαθιστώντας γρήγορα έναν οδηγό όπως ο Iannone».

 

«Πέρυσι ήταν πιο ανταγωνιστικοί, ενώ φέτος φαίνεται ότι έχουν κάνει ένα βήμα προς τα πίσω. Ίσως έριξαν περισσότερο βάρος στον κινητήρα και όχι στο πλαίσιο».

 

«Η κατάργηση των φτερών ήταν οπωσδήποτε ένα σοβαρό μείον για του κόκκινους, αλλά τώρα πρέπει να βρουν λύσεις».

 

Για τον αναβάτη του, τον Iannone (που πήρε χτες τους πρώτους του βαθμούς) είπε: «Η παρουσία του ήταν θετική και χρησιμοποίησε τις δυνατότητες που έχει».

 

«Ίσως το γεγονός ότι τερμάτισε μπροστά από τον Lorenzo να του δίνει μια μικρή ικανοποίηση».

 

Τέλος μίλησε και για την ποινή των τριών δεκάτων στον Rossi: «Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω. Αυτή η απόφαση μπορεί να δημιουργήσει προηγούμενο όμως».

 

«Ελπίζω το MotoGP να μην ακολουθήσει τους κανόνες της F1 με ρίσκο να γίνει βαρετό για τους φιλάθλους».

Επόμενο άρθρο »

Αιφνίδια αποχώρηση του Danny Kent

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Είμαι λιοντάρι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα