• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Και τώρα Jerez!
Ποιός θα σταματήσει τον Franco;
Νέα 02/05/2017 - 14:06

Καθώς το paddock μεταφέρεται σε Ευρωπαϊκό έδαφος, όλοι αναρωτιούνται ποιος θα είναι σε θέση να σταματήσει τη νικηφόρα επέλαση του Franco Morbidelli στην Moto2!

 

Ο Ιταλός άσος έχει κάνει το 3 στα 3 και πλέον ετοιμάζεται για τη μάχη της Jerez, με τους Tom Luthi και Takaaki Nakagami να έχουν καλή παράδοση στην πίστα.

 

Ο Luthi έχει κάνει καλούς αγώνες εκεί στο παρελθόν, έχοντας πάρει τρία βάθρα και μόνο μια φορά έχει τερματίσει εκτός δεκάδας.

 

Καλά αποτελέσματα έχει πάρει στην Jerez και ο Takaaki Nakagami, με δυο τερματισμούς μέσα στην πεντάδα.

 

Ο Ιάπωνας μπορεί να μην ήταν στο βάθρο και στους τρεις προηγούμενους αγώνες, όπως οι δυο αντίπαλοί του, όμως έχει την ταχύτητα και την ικανότητα να τους κάνει ζημιά.

 

Μετά είναι και ο Miguel Oliveira, ο οποίος πάνω στο ικανότατο πλαίσιο της ΚΤΜ έχει αποδείξει ότι θα είναι εκεί, απειλητικός, αν οποιοσδήποτε κάνει το λάθος να τον υποτιμήσει.

 

Εκεί μάλιστα, στην Jerez, σε αντίθεση με τις άλλες πίστες, η KTM έχει πάρει δεδομένα καθώς βρισκόταν στο επίσημο χειμερινό τεστ, αλλά και στα ανεπίσημα.

 

Η περσινή σεζόν - όπως και η προπέρσινη - δεν ήταν καλές για τον Alex Marquez στη μεσαία κατηγορία, όμως φέτος είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά.

 

Έτσι ο Alex μπορεί πέρυσι να έκανε το λάθος και να έπεσε από τον εντός έδρας αγώνα του, ωστόσο φέτος έχει βλέψεις που φτάνουν μέχρι το βάθρο.

 

Άλλωστε δεν πρέπει να παραβλεφθεί το γεγονός ότι για την ώρα, ο μόνος που έχει φτάσει κοντά στο να απειλήσει τον Morbido στο τέλος ενός αγώνα, είναι ο Ισπανός άσος.

 

Την πολύ καλή του παρουσία από την COTA θα προσπαθήσει να μεταφέρει και στην Jerez ο Dominique Aegerter πάνω στην Suter του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Xavi Vierge.

 

Ο Ισπανός της Monster Tech3 είναι εντυπωσιακός, έχει καταφέρει να είναι στην πεντάδα των πρώτων στη βαθμολογία και θέλει να συνεχίσει δυνατά και στην Ανδαλουσία.

Επόμενο άρθρο »

Marc VDS: Προτεραιότητά μας;

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: Τι λείπει απ’ τον Lorenzo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα