• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τη φιλοσοφία της Yamaha!
Αυτή πρέπει να υιοθετήσουμε
Νέα 04/05/2017 - 13:05

Η γνώμη του Jorge Lorenzo, αναφορικά με την εξέλιξη της Desmosedici GP, είναι ότι οι κόκκινοι πρέπει να αντιγράψουν τη φιλοσοφία της Yamaha!

 

Το ξεκίνημα του Ισπανού άσου στη νέα του καριέρα ήταν περισσότερο δύσκολο απ’ ότι περίμενε ο ίδιος όταν υπέγραφε πέρυσι το νέο του συμβόλαιο.

 

Μετά από τρεις Γύρους, έχει συγκεντρώσει μόλις 13 βαθμούς και λίγες ώρες πριν τον εντός έδρας αγώνα του, ο Jorge ζητά αλλαγή στις προτεραιότητες των κόκκινων.

 

«Η Yamaha και η Ducati είναι δυο πολύ διαφορετικοί κατασκευαστές, με διαφορετικές φιλοσοφίες. Η Yamaha πάντα είχε εμμονή με το πλαίσιο, που κάνει τη ζωή του αναβάτη πιο εύκολη».

 

«Η Ducati από την πλευρά της, έχει επιλέξει να εξελίσσει τα τελευταία δέκα χρόνια τους πιο δυνατούς κινητήρες και να τους διαχειρίζεται με καλά ηλεκτρονικά».

 

«Ίσως τώρα πρέπει ν’ αλλάξουμε τις προτεραιότητές μας και πέρα από τον κινητήρα, να δοκιμάζουμε και νέου τύπου πλαίσια ώστε να γίνεται πιο εύκολη η ζωή του αναβάτη».

 

Ένας άλλος τομέας στον οποίο χάνει η Ducati φέτος, είναι τα αεροδυναμικά «φτεράκια» τα οποία μεν καταργήθηκαν ως εξωτερικά, αλλά κάνουν την εμφάνισή τους ενσωματωμένα στο φέρινγκ.

 

Βέβαια η Ducati δεν έχει ακόμα χρησιμοποιήσει το νέο της φέρινγκ και σύμφωνα με τον Lorenzo, ήταν ξεκάθαρο στο Τέξας πως η έλλειψη των φτερών επηρέαζε αρνητικά την οδήγησή του.

 

«Στο Τέξας είχε πολλές επιταχύνσεις και δεν είχαμε την κάθετη δύναμη μπροστά. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα χωρίς φτεράκια».

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Η «μάχη» Honda-Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Avintia: Έχει μοτοσυκλέτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα