• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3: ΕΔ3
Honda και Martin στην 1η θέση
Νέα 06/05/2017 - 11:25

Μ’ έναν εξαιρετικό προτελευταίο γύρο, ο Jorge Martin κατάφερε ν’ ανέβει στην πρώτη θέση και να γράψει το 1:46,513.

 

Οι συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες από χτες και όλοι οι οδηγοί βελτίωσαν τους χρόνους τους ενόψει των κατατακτηρίων δοκιμών.

 

Ο χρόνος του Martin είναι κάτω από το ρεκόρ πίστας και λίγο πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας, σε συνθήκες όμως χαμηλής θερμοκρασίας στην άσφαλτο.

 

Μεγάλη έκπληξη η δεύτερη θέση του Marcos Ramirez ο οποίος ήταν μόλις 90χιλ πιο αργός από τον Martin κι έχανε ελάχιστα μόνο στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

 

Δυνατός ήταν και ο Aron Canet που σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τον Joan Mir.

 

Η Honda είχε τέσσερεις μοτοσυκλέτες της στην πρώτη πεντάδα, με εξαίρεση την KTM του Ramirez, ενώ στις τέσσερεις πρώτες θέσεις είναι μόνο Ισπανοί.

 

Πίσω τους ακολουθούν τέσσερεις Ιταλοί, με τον Fabio Di Giannantonio να βελτιώνεται σημαντικά σήμερα και ν’ ανεβαίνει στην πέμπτη θέση.

 

Πίσω του οι δυο ΚΤΜ της ομάδας του Rossi, με τον Bulega να είναι 6χιλ πιο γρήγορος από τον Andrea Migno που δεν τα πάει καλά στην Jerez και χρειάστηκε ν’ ακολουθήσει τον ομόσταυλό του για να πάρει αυτή τη θέση.

 

Ο νικητής του Austin, Romano Fenati, ανέβηκε μέχρι την όγδοη θέση, με τους John McPhee και Darryn Binder να είναι οι δυο αναβάτες που έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ομάδα στη μεγάλη κατηγορία;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Σημασία έχει...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα