• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2: ΕΔ3
Ο Marquez το χρόνο, ο Morbido το ρυθμό
Νέα 06/05/2017 - 13:31

Ο Alex Marquez ανέβασε την απόδοσή του στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να πάρει και πάλι - όπως και χτες - την πρώτη θέση στις ΕΔ της Moto2.

 

O Ισπανός κέρδισε τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Franco Morbidelli για 55χιλ καθώς και οι δυο τους πλησίασαν πάρα πολύ κοντά στον απόλυτο χρόνο της πίστας.

 

Πάντως αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Morbido, ο οποίος κατάφερε να κάνει δέκα γύρους στο 1:42, την ώρα που ο Marquez είχε μόλις τρεις!

 

Στο 1:42 ήταν οι πέντε πρώτοι οδηγοί, με τον Mattia Pasini - πάντα δυνατός στον ένα γύρο - να ανεβαίνει στην τρίτη θέση.

 

Πίσω από τις τρεις Kalex, είχαμε την πολύ δυνατή παρουσία του Simone Corsi, ο οποίος ξεπέρασε την πτώση του στην αρχή, κατάφερε να βάλει την Speed Up του στην 4η θέση.

 

Και η KTM, με τον Miguel Oliveira, ήταν μέσα στους πρώτους πέντε σ’ ένα δύσκολο session με τους 19 από τους 32 οδηγούς να είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Πρόοδο σημείωσαν σήμερα, στις πολύ καλές συνθήκες πίστας, οι Luca Marini (6ος) και Jorge Navarro (7ος), ενώ αντίθετα υποχώρησε προς το τέλος ο Aegerter.

 

Στη δεκάδα είχαμε κι έναν άλλον νεοφερμένο - πλην του Navarro - τον Franscesco Bagnaia που ήταν 7χιλ πιο γρήγορος από τον Marcel Schrotter.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα