• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa-Marquez για Lorenzo
Δεν έχει ν' αποδείξει τίποτα και σε κανέναν!
Νέα 08/05/2017 - 11:44

Το δίδυμο της Respol Honda δήλωσε στη χτεσινή συνέντευξη τύπου ότι αυτό που έκανε ο Jorge Lorenzo στην Jerez, δεν ήταν κάτι διόλου εύκολο.

 

Βέβαια και οι δυο τους παραδέχτηκαν ότι για έναν τόσο δυνατό αναβάτη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρέθηκε στο βάθρο.

 

«Είναι ένας σούπερ δυνατός αναβάτης, αλλά σίγουρα δεν ήταν και εύκολο αυτό που έκανε πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα».

 

«Το ότι κατάφερε να πάρει το βάθρο σε μια πίστα όπου κανονικά η Ducati δυσκολεύεται πάρα πολύ, είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα γι’ αυτούς», είπε ο Dani.

 

Ο δεύτερος Marc Marquez είπε ότι ο Jorge Lorenzo δεν έχει ν’ αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, τονίζοντας ότι ποτέ δεν θα είναι τόσο ανόητος ώστε να ξεγράψει κάποιον από τους βασικούς του αντιπάλους.

 

«Κάποιος με ρώτησε την Πέμπτη και είχα πει ότι ο Jorge είναι ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής και δεν χρειάζεται να δείξει τίποτα».

 

«Σήμερα ήταν γρήγορος. Το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Μετά την Αργεντινή όλα έδειχναν ότι είμαστε χαμένοι κι ότι η Yamaha είναι ανίκητη».

 

«Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ίσως στο Le Mans αλλάξουν και πάλι τα δεδομένα. Το Πρωτάθλημα έχει δρόμο και πρέπει να προσέχουμε όλους τους αντιπάλους μας».

Επόμενο άρθρο »

Ξεχάστε το «σφυροκέφαλο» φέρινγκ!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Χάσαμε πολύτιμους βαθμούς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα