• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #80
Εξώφυλλο αφιερωμένο στο ΠΠΤ!
MOTOGP WORLD 10/05/2017 - 15:15

Το τεύχος υπ’ αριθμόν 80, του αγαπημένου μας MOTOGP WORLD, κυκλοφορεί ήδη στην Αθήνα, ενώ σε δυο εβδομάδες θα βρίσκεται στα σημεία πώλησης όλης της επικράτειας.

 

Σε αυτό θα διαβάσετε:

 

ΠΠΤ 2017 1ος Αγώνας Ολυμπία Οδός-Μέγαρα

Στον πρώτο Αγώνα του ΠΠΤ, η ένταση και οι μάχες στις δυο κύριες κατηγορίες κράτησαν ψηλά το ενδιαφέρον των πολλών θεατών που βρέθηκαν στα Μέγαρα για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

 

MotoGP Αγώνας Argentina

Ένα παρατεταμένο όνειρο ζει ο Maverick Vinales που κατάφερε να επικρατήσει και στην πίστα της Αργεντινής. Το 2 στα 2 δίνει τους μέγιστους δυνατούς βαθμούς στον Ισπανό, την ώρα που ορισμένοι εκ των αντιπάλων του βίωναν έναν αληθινό εφιάλτη.

 

Κρίση με τα ελαστικά

Τα παράπονα του Valentino Rossi στρέφονταν κατά του μπροστινού ελαστικού της Michelin, λέγοντας ότι είναι πολύ μαλακό (σκελετός/γόμα) για τα γούστα του. Πως άρχισε και πως εξελίχθηκε η κρίση με το μπροστινό, πριν τις δοκιμές της Jerez;

 

SBK-Motul Αγώνας Aragon

Ο Davies πόνταρε πολλά στο Γύρο της Aragon, εκεί που είχε πάρει τη νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες. Ωστόσο ένα ακόμα λάθος του στοίχισε πολύ το Σάββατο...

 

Συνέντευξη Maverick Vinales: Μ’ ενδιαφέρει η Νίκη και Μόνο!

Μια συνέντευξη που σκιαγραφεί περισσότερο τον «άνθρωπο» Vinales, παρά τον αναβάτη, ο οποίος αργά ή γρήγορα θα πάρει τον πρώτο του Τίτλο.

 

MotoGP Αγώνας COTA

Ο αγώνας στην COTA ήρθε για να μας θυμίσει ότι τα αρχικά συμπεράσματα είναι πολλές φορές επισφαλή. Οι ισορροπίες στο Πρωτάθλημα άλλαξαν, με τον Valentino στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τον Marquez μόλις 18β πίσω.

 

Test Michelin

Η Michelin θέλει να γίνει η #1 μάρκα στην κατηγορία των σπορ ελαστικών δρόμου και επενδύει σε αυτό 700 εκατομμύρια ευρώ, για να μας δώσει τη σιγουριά που χρειάζεται ο οδηγός, ώστε να αισθάνεται ότι οδηγεί σε πίστα.

 

Μια παρουσίαση «Θρίαμβος»

Η Ηλιοφίλ Α.Ε.  μας εξέπληξε τόσο με την υψηλού επιπέδου παρουσίαση, όσο και με την ποιότητα των πέντε νέων μοντέλων Triumph για το 2017, τα οποία είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε, μεταφέροντάς σας τις εντυπώσεις μας.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #81

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #79

Χορηγοί