• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διοργάνωση ευρωπαϊκού επιπέδου από την Extreme Trackdays
Στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο 10&11/6
Νέα Αγοράς 17/05/2017 - 21:46

Δελτίο Τύπου


ΣΕΡΡΕΣ 10-11/6: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EXTREME TRACKDAYS

Mία διαβαλκανική διοργάνωση ευρωπαϊκού επιπέδου στα πρότυπα των περίφημων trackdays του εξωτερικού ανακοινώνει η EXTREME TRACKDAYS.Πιο συγκεκριμένα ,το Σάββατο 10/6 και την Κυριακή 11/6 η γνωστή εταιρία θα διοργανώσει στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ολοήμερες οργανωμένες δοκιμές για αναβάτες κάθε επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες αναβατών για Αρχάριους, Ενδιάμεσους, Προχωρημένους και Αγωνιζόμενους αντίστοιχα. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα διεξαχθεί σεμινάριο επεξήγησης κανόνων ασφαλείας στην πίστα η παρακολούθηση του οποίου θεωρείται υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες. Ειδική μνεία θα δοθεί στις ομάδες των αρχαρίων και ενδιαμέσων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.

Θα υπάρξει και σεμινάριο με βασικές αρχές οδήγησης στην πίστα η παρακολούθηση του οποίου είναι δωρεάν.

Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης (φόρμα , μπότες, γάντια) σε ποικίλα μεγέθη .

Υποχρεωτικός θα είναι και ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων που θα πραγματοποιηθεί από τον Κώστα Σκαφίδα που μαζί με την ομάδα του θα είναι σε θέση να προβεί σε στήσιμο των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων,ρύθμιση αναρτήσεων αλλά και ζύγιση της μοτοσυκλέτας.

Σημαντική θα είναι η παρουσία της Dunlop με τον Νίκο Περιστερά στον ρόλο του τεχνικού ελαστικών. Ο τελευταίος θα διαθέτει μόνο ελαστικά της ανωτέρω εταιρείας σε ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες ενώ θα είναι σε θέση να δώσει πολύτιμες συμβουλές για τις σωστές πιέσεις, θερμοκρασίες, τρόπο φθοράς κλπ. Τα ολοκαίνουργια για το 1017 μικτής χρήσης D212 GP RACER, τα «χαρακτά» αγωνιστικά D 212 GP και τα κορυφαία slick ΚR με τα οποία έχουν γραφτεί οι χρόνοι ρεκόρ στην συγκεκριμένη πίστα θα είναι εκεί !

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα των ολλανδικών λιπαντικών Quantum και να προμηθευτούν τους σχετικούς καταλόγους.

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα καλύψουν την δράση εντός πίστας αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα πίτς ενώ θα υπάρξει βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης που θα περιέχει και εναέρια πλάνα.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μοτοσυκλέτας με παραλαβή και παράδοση στον χώρο του συμμετέχοντα και δυνατότητα μεταφοράς τόσο του ιδίου όσο και φίλων ,συνοδών και μηχανικών με πούλμαν της οργάνωσης έτσι ώστε το διήμερο να μετατραπεί σε μια ξεκούραστη και απροβλημάτιστη εκδρομή. Όσο για το θέμα των ξενοδοχείων υπάρχουν δύο πακέτα προσφορών (οικονομικό και πολυτελείας).

Στο μεσημεριανό διάλλειμα θα υπάρξει προβολή των αγώνων ΜotoGP από την Catalunia της Ισπανίας και στα δύο καφέ της πίστας.

Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε στο 6972233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr

EXTREME TRACKDAYS

 

Επόμενο άρθρο »

Ώρα για εκδρομή σε αγώνα MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Gas Gas TXT Racing E4 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα