• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυστυχώς πέθανε ο Nicky Hayden
Έφυγε ένας αληθινός Πρωταθλητής...
Νέα 22/05/2017 - 21:40

Ο Θρύλος του MotoGP, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 Nicky Hayden, δυστυχώς έχασε τη μάχη με το θάνατο πριν λίγο.

 

Ολόκληρος ο μηχανοκίνητος κόσμος και όχι μόνο, θρηνεί το χαμό ενός αληθινού Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ενός αληθινού Ανθρώπου μέσα κι έξω από τις πίστες.

 

Τον Nicky χτύπησε ένα αυτοκίνητο σε μια διασταύρωση στην Ιταλία, με τον Αμερικανό άσο να κάνει ποδήλατο, προπονούμενος για τον επόμενο Γύρο των SBK-Motul στο Donington Park.

 

Τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά σε κεφάλι και θώρακα και σήμερα, μετά από πέντε ημέρες στην ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Cesena, ο Αμερικανός υπέκυψε σ' αυτά.

 

Ο καταπληκτικός Άνθρωπος, Nicky Hayden, μας άφησε πολύ νωρίς, μόλις στα 35 του χρόνια...

 

Από τις χωμάτινες πίστες της Αμερικής, το Kentucky Kid” έφτασε να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2006, σ’ ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα που κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα.

 

Γεννηθείς το 1981, ο Hayden πέτυχε πολλά πράγματα στην αξιόλογη καριέρα του ενώ πανάξια είχε κερδίσει το σεβασμό πολλών τόσο στο paddock του MotoGP, όσο και σε αυτό των SBK-Motul.

 

Για πολλούς από τους συναθλητές του, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος στους αγώνες Grand Prix. Ένας αληθινός Πρωταθλητής, με απίστευτη αφοσίωση στο άθλημα και στην οικογένειά του.

 

Ο Hayden αφήνει πίσω του την οικογένειά του, τη μνηστή του και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του σε όλο τον κόσμο.

 

Συντετριμμένοι κι εμείς στο motograndprix.gr και στο MOTOGP WORLD, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλληπητήριά μας στην οικογένειά του, στους φίλους και συγγενείς του.

 

Ένας αληθινός Πρωταθλητής, ένας αληθινός Θρύλος του αθλήματος, ένας αληθινός Άνθρωπος, έφυγε νωρίς. Καλό ταξίδι Nicky...

Επόμενο άρθρο »

Nicky Hayden, ο ωραίος άνθρωπος!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin έζησε το παραλήρημα του Γαλλικού MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα