• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ιδιωτικό Test @ Montmelo
Πρώτος ο Marquez, 2ος ο Lorenzo
Νέα 25/05/2017 - 15:17

Η χτεσινή ημέρα στην Βαρκελώνη, στο ιδιωτικό τεστ, ήταν δεύτερη των Aprilia και Ducati και η πρώτη για την εργοστασιακή ομάδα της Honda.

 

Ο Marc Marquez ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση, με ανεπίσημο χρόνο στο 1:43,803 και ήταν ο ένας από τους δυο που έσπασε το φράγμα του 1:44.

 

Δεύτερος ήταν ο Jorge Lorenzo με την Ducati του, με μια διαφορά λίγο κάτω από τα δυο δέκατα να χωρίζει τους δυο Ισπανούς.

 

Και ο Jorge Lorenzo κατάφερε να κάνει χρόνο στο 1:43, το πρωί, ενώ το απόγευμα δεν μπόρεσε να κατέβει κι άλλο.

 

Να σημειώσουμε ότι οι αναβάτες οδήγησαν στην καινούργια χάραξη της πίστας, αυτή που έχει και η F1, με μια πιο κλειστή στροφή 10 κι ένα εσάκι να σπάει την 12.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα ο Alvaro Bautista έκανε καλό χρόνο με 1:44,258 και ήταν πολύ κοντά στους χρόνους του Dani Pedrosa και Cal Crutchlow (1:44,3).

 

Οι δυο αναβάτες της Honda είχαν το νούμερο 69 και το όνομα του Nicky Hayden στο μπροστά φέρινγκ, στη μνήμη του καλού τους φίλου.

 

Στο 1:44 ήταν και οι Hector Barbera, Michele Pirro και Aleix Espargaro, με τους τρεις αναβάτες να γράφουν τους καλούς χρόνους τους το πρωί.

 

Μόλις στο 1:45 έκανε χρόνο ο Andrea Dovizioso,μαζί με τους Loris Baz και Tito Rabat. Στο 1:46 ήταν ο Lowes και στο 1:47 ο Abraham, ενώ δεν υπάρχει χρόνος για τον Miller.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Χαρούμενος με το ελαστικό του ‘16

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ένα μεγάλο κενό...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα