• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κινδυνεύει η θέση του Lowes;
Τη διεκδικούν Bautista και Crutchlow;
Νέα 10/06/2017 - 09:13

Φήμες άρχισαν να ακούγονται από χτες για τη θέση του Sam Lowes στην εργοστασιακή ομάδα της Aprilia στη μεγάλη κατηγορία.

 

Όλες οι θέσεις των εργοστασίων, εξ όσων ξέραμε, είναι κλεισμένες. Ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχει κάποια ρήτρα που θα επιτρέψει στην Aprilia να αφήσει τον Lowes.

 

Η RS-GP μπορεί να μην έχει πάρει τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, ωστόσο έχει φανεί τόσο στο Qatar, όσο και στην Jerez ότι η πρόοδος υπάρχει.

 

Και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κάποιους αναβάτες στο grid, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν φέτος.

 

Σήμερα, ο Lowes δήλωσε σχετικά: «Αν δεν είμαι στη μοτοσυκλέτα τη νέα σεζόν, τότε θα είναι για λόγους πέραν των δυνάμεών μου».

 

«Αν δεν είμαι πάντως θα είναι κάτι που θα μου προκαλέσει πολύ μεγάλη έκπληξη... δεν θα ήταν σωστό».

 

Ένας από τους μνηστήρες της θέσης του Βρετανού είναι ο Alvaro Bautista που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με Aprilia και θα ήθελε να γίνει εργοστασιακός.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον Cal Crutchlow που ήταν εργοστασιακός με την Ducati το 2014, αλλά έφυγε από το εργοστάσιο μετά από ένα χρόνο.

 

Τώρα θέλει εργοστασιακό συμβόλαιο από την Honda και αν δεν του δοθεί, τότε θα στραφεί στην επόμενη λύση, που μάλλον θα είναι η Aprilia.

 

«Θα ήταν μια βιώσιμη λύση, ναι... αλλά όπως έχω πει είμαι πολύ χαρούμενος με την Honda, όλα πάνε καλά και είμαι χαρούμενος με την ομάδα. Θα δούμε».

 

Αυτά ήταν τα λόγια του Βρετανού άσου της LCR Honda χτες, μετά το τέλος των ΕΔ2 της μεγάλης κατηγορίας.

 

Μάλιστα έχουν αρχίσει ν’ ακούγονται φήμες και για τον Andrea Iannone, ο οποίος δεν τα πάει καλά με την GSX-RR της Suzuki.

 

Πάντως είναι σχεδόν αδύνατον να σπάσει το συμβόλαιο του Iannone για να πάει σε μια άλλη μοτοσυκλέτα, η οποία αυτή τη στιγμή - παρά τα προβλήματα της Suzuki - είναι κατώτερη.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

To Austin μένει 100%

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα