• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Folger: Νόμιζα ότι τον είχα!
Αυτό ήταν το μόνο αρνητικό
Νέα 13/06/2017 - 11:00

Το καλύτερό του αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία ισοφάρισε χτες στο Montmelo ο Jonas Folger, ο οποίος πήρε την 6η θέση όπως και στο Γύρο της Αργεντινής.

 

Ο Γερμανός, ο μόνος που έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς σε όλους τους αγώνες, ήταν χαρούμενος που κατάφερε να βελτιωθεί στον ένα γύρο και να κάνει καλές κατατακτήριες.

 

Στο πρωινό ζέσταμα ήταν πολύ δυνατός, αλλά με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να ανεβαίνει πάνω από 20 βαθμούς στον αγώνα, η φθορά των ελαστικών του ήταν μεγάλη.

 

Έτσι, παρά το ότι πίστεψε ότι είχε «στο τσεπάκι του» τον Zarco, εν τέλει ο Γάλλος τον έφτασε και του πήρε την 5η θέση.

 

«Ήταν ένα θετικό και συγχρόνως δύσκολο Σ/Κ αλλά είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που έκανα ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με τους άλλους αγώνες».

 

«Επιτέλους βελτιωθήκαμε εκεί που έπρεπε κι εννοώ στις κατατακτήριες και στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Καταφέρνοντάς το, πήραμε κι ένα θετικό αποτέλεσμα».

 

Γι’ αυτό που δεν ήταν και ιδιαίτερα χαρούμενος, ήταν το γεγονός ότι στο τέλος τον πέρασε ο ομόσταυλός του, κάτι που δεν είναι και ό,τι καλύτερο όταν συμβαίνει.

 

«Ήμουν μπροστά του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο τέλος με πρόλαβε και με πέρασε. Αυτό ήταν το μόνο αρνητικό στον αγώνα, διότι νόμιζα ότι τον είχα».

 

«Πάντως το σημαντικό είναι ότι κάναμε πρόοδο και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου. Μου είπαν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και σήμερα το κάναμε».

Επόμενο άρθρο »

Χαμογελά και πάλι ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το νέο πλαίσιο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα