• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Misano: Αγώνας 1
Νίκησε ο Sykes, συγκρούστηκαν στο τέλος Davies-Rea!
Νέα 17/06/2017 - 15:58

Ο Tom Sykes επωφελήθηκε στο τέλος από μια σύγκρουση ανάμεσα σε Davies και Rea, σ’ έναν δυνατό αγώνα των SBK-Motul στο Misano.

 

Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από την αρχή, με τον Michael Van der Mark να οδηγεί την κούρσα με την Yamaha του για περίπου τα δυο τρίτα του αγώνα.

 

Ωστόσο ο Ολλανδός άσος έπεσε στον 15ο γύρο και τότε ήταν που ξεκίνησε μια τριπλή μάχη για τη νίκη, μεταξύ των Davies-Rea και Marco Melandri.

 

Στην αρχή του τελευταίου γύρου ο Marco Melandri δεν απέφυγε το λάθος και τέθηκε εκτός μάχης, με τον Rea να κυνηγά μανιωδώς τον Chaz Davies της Ducati.

 

Τρεις στροφές πριν το τέλος, ο Davies φάνηκε να χάνει το μπροστινό, όπως νωρίτερα ο ομόσταυλός του, έχασε τον έλεγχο της Panigale R του κι έπεσε.

 

Ο Rea ήταν ακριβώς πίσω του και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο από το να πέσει πάνω στον αντίπαλό του, ο οποίος μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο του Rimini.

 

Με τις τόσες πτώσεις μπροστά, ήταν ο Tom Sykes αυτός που έμεινε πάνω στη μοτοσυκλέτα του και πήρε τη νίκη, με τον Alex Lowes της Yamaha να κατακτά το δεύτερο βάθρο του φέτος.

 

Ο Rea κατάφερε να επανέλθει στην πίστα και να τερματίσει στο βάθρο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα πήγε να επισκεφτεί τον αντίπαλό του, ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο.

 

Μετά απ’ όλα αυτά ο Jordi Torres κατάφερε να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα φέτος, την 4η θέση, ενώ ο Xavi Fores με την ιδιωτική του Ducati έκλεισε την πεντάδα.

 

Ο Eugene Laverty ήταν 6ος με την Aprilia του και μπροστά από τον Randy Krummenacher και τον Roman Ramos (και οι δυο με Kawasaki).

 

Οι Lorenzo Savadori (Aprilia) και Raffaele de Rosa (BMW) έκλεισαν τη δεκάδα. 11ος ήταν ο Leon Camier πάνω στην MV Agusta του, με τον Alex de Angelis να ακολουθεί.

 

Τις τελευταίες θέσεις που έδιναν βαθμούς πήραν οι Ayrton Badovini, Ondrej Jezek και Marco Melandri. Ο Stefan Bradl επέστρεψε στα pits μετά τον πρώτο γύρο με μηχανικό πρόβλημα.

Επόμενο άρθρο »

Κατατακτήριες 4ος Αγώνας ΠΠΤ

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Misano: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα