• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Και τώρα Assen!
Με τον Mir στο στόχαστρο όλων!
Νέα 20/06/2017 - 14:13

Ο Joan Mir ήταν για μια ακόμα φορά εντυπωσιακός στο προηγούμενο GP της Καταλονίας, όπου και πήρε μια τρομερή νίκη στον τελευταίο γύρο.

 

Η διαφορά του από τον δεύτερο στη βαθμολογία είναι στους 45 βαθμούς και ο Ισπανός ξέρει πολύ καλά ότι είναι στο στόχαστρο όλων για τον επόμενο Γύρο στην Ολλανδία.

 

Ο μεγάλος του αντίπαλος δεν είναι άλλος από τον Romano Fenati, που πήρε ένα πολύ σημαντικό βάθρο στην Βαρκελώνη και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 

Ο Ιταλός έχει βρεθεί δυο φορές στην πεντάδα στο Assen και με την εμπειρία και την ταχύτητά του είναι σε θέση να επιστρέψει στις νίκες μετά τον αγώνα στο Τέξας.

 

Στο βάθρο της Βαρκελώνης ήταν και ο Jorge Martin, ο οποίος νωρίτερα είχε καταφέρει να πάρει ακόμα μια pole position, την 4η συνεχόμενή του.

 

Ο Ισπανός άσος της ομάδας του Gresini θα πιέσει για μια ακόμη φορά όσο το δυνατόν περισσότερο για να κατακτήσει την πρώτη νίκη της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Ο περσινός νικητής του αγώνα στο Assen ήταν ο Peco Bagnaia που πλέον αγωνίζεται στην Moto2, πίσω του όμως είναι αναβάτες που εξακολουθούν να αγωνίζονται στη μικρή κατηγορία.

 

Από αυτούς κρατάμε τον Fabio di Giannantonio, τον φετινό νικητή του Mugello Andrea Migno, φυσικά τον Romano Fenati αλλά και τον Nicolo Bulega.

 

Από την άλλη οι αναβάτες της Estrella Galicia, Aron Canet και Enea Bastianini θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τα περσινά τους αποτελέσματα στο Assen, όπως και ο John McPhee.

 

Το ίδιο ισχύει και για τους οδηγούς της RBA Racing, Juanfran Guevara και Gabriel Rodrigo, ενώ ο Ολλανδός Bendsneyder θέλει φέτος κάτι καλύτερο από την 9η θέση που είχε πάρει στον περσινό αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για όλα τα σενάρια

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξοι οι γιατροί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα