• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Στόχος επετεύχθη!
Είχαμε ταλαντώσεις αλλά ήμασταν εκεί
Νέα 25/06/2017 - 22:47

Το μόνο ρεαλιστικό σενάριο για το σημερινό αγώνα ήταν το βάθρο για τον Marc Marquez και αυτό πήρε ο Ισπανός άσος της Repsol Honda.

 

Για να κατακτήσει όμως την τρίτη θέση, χρειάστηκε να δώσει μια δυνατή μάχη με τον Crutchlow και τον Dovi.

 

Μετά τους 16β σήμερα, ο Marquez είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και μόλις 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή!

 

«Όλο το Σ/Κ έβλεπα ότι οι Yamaha ήταν ένα βήμα μπροστά κι εμείς δυσκολευόμασταν πολύ, ειδικά στο να έχουμε μια σταθερή μοτοσυκλέτα».

 

«Η Honda κουνιόταν συνέχεια, αλλά οκ... ήμασταν εκεί και πήραμε το βάθρο που ήταν και ο στόχος μας».

 

«Είχα μια δύσκολη στιγμή στην αρχή και μετά που ήρθε η βροχή. Έκοψα λίγο κι έβλεπα ότι ο Danilo κι ο Valentino πίεζαν, αλλά ήμουν εκεί».

 

«Στο τέλος οι μάχες με τον Cal και τον Dovi ήταν διασκεδαστικές και πήρα τους 16β. Μετά από αυτό το δύσκολο πρώτο μισό είμαστε μόνο 11β πίσω και είμαι πολύ χαρούμενος διότι ξέρω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε».

 

Όταν κυμάτισε η λευκή σημαία, που δίνει το δικαίωμα στους αναβάτες να μπουν όποτε θελήσουν στα pits για ν’ αλλάξουν μοτοσυκλέτα, ο Marc παραδέχτηκε ότι:

 

«Ήταν δύσκολο ν’ αποφασίσω το πότε και το αν θα μπω κι έτσι απλά αντέγραψα τους αναβάτες μπροστά. Είδα κιόλας ότι με τα σλικ ελαστικά οι χρόνοι ήταν καλύτεροι απ’ ότι με τα βρόχινα».

 

Τώρα έρχεται το Sachsenring το αμέσως επόμενο Σ/Κ, μια πίστα στην οποία ο Marquez έχει δυνατή παράδοση. Φέτος όμως η Γερμανική πίστα θα έχει νέα άσφαλτο.

 

«Ίσως δεν είναι στις αγαπημένες μου, αλλά ταιριάζει πολύ στο στυλ μου ενώ και η Honda εκεί δουλεύει καλά».

 

«Φέτος όμως θα έχουμε νέα άσφαλτο και θα δούμε τι θα γίνει. Όμως είναι μια πίστα στην οποία νοιώθω άνετα και δυνατός και είναι η ώρα να επιτεθώ».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Παραλίγο νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μια σημαντική νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα