• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Σ’ αυτές τις συνθήκες
Δεν είμαι ειδικός...
Νέα 26/06/2017 - 12:32

Οι δυσκολίες του Jorge Lorenzo να είναι σε μια πίστα που χαλάει η πρόσφυσή της, επανήλθαν σήμερα στον αγώνα του Assen.

 

Ο Ισπανός, όσο ήταν στεγνό, έκανε πρόοδο και από την 21η θέση του grid είχε καταφέρει ν’ ανέβει ως την 12η στον 18ο γύρο του αγώνα.

 

Όταν όμως ξεκίνησε το ψιλόβροχο, ο Ισπανός από τους χρόνους στο ’35 που έκανε, ανέβηκε στο 1:45 ενώ την ίδια ώρα ο Dovi έκανε χρόνους στο ’40.

 

Ο Jorge - χωρίς να έχει να χάσει κάτι το ιδιαίτερο - βγήκε στα pits για να πάρει τη βρόχινη μοτοσυκλέτα του, αλλά η βροχή σύντομα σταμάτησε.

 

«Έχανα περίπου μισό δευτερόλεπτο από τους πιο γρήγορους, αλλά ήμουν σταθερός. Όταν όμως ήρθε το ψιλόβροχο έχασα πολύ το ρυθμό μου».

 

«Δεν είχα τίποτα να χάσω... ήμουν 14ος και ίσως μόνο 1-2 βαθμούς, οπότε πήρα το ρίσκο και μπήκα στα pits, αλλά δεν έβρεχε πια».

 

«Ήταν ένα ρίσκο, διότι έτσι ξεκίνησε και στο ζέσταμα και μετά έβρεξε δυνατά. Έχανα πέντε δευτερόλεπτα με τα σλικ, οπότε 3-4 οδηγοί θα με περνούσαν ούτως ή άλλως».

 

Το Assen δεν είναι μια καλή πίστα για τον Ισπανό, ο οποίος τα τελευταία εφτά χρόνια έχει πάρει μόνο ένα βάθρο.

 

«Πέρα από το ’15 που ήμουν τρίτος, σε αυτή την πίστα έχω κάνει από τα χειρότερα Σ/Κ με την Yamaha τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια. Δεν με βοήθησε ότι ξεκίνησα και 21ος».

 

«Πάντως στο στεγνό δεν ήμουν τόσο άσχημος. Σ’ ένα δύσκολο Σ/Κ, δεν χάναμε περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο σε ρυθμό».

 

«Έτσι περιμένω ότι σ’ ένα καλό Σ/Κ, σε μια καλή πίστα για μένα όπως το Sachsenring, θα μειώσω αυτό το μισό δευτερόλεπτο και θα βελτιώσω τα 9δ από τον νικητή στο Montmelo».

 

«Προφανώς όμως με τα σλικ σε βρεγμένη πίστα δεν είμαι καλός... δεν ξέρω που είναι το όριο και πάω αργά. Δεν είμαι ειδικός σ’ αυτές τις συνθήκες. Χάνω πολύ».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Zarco;

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Δεν έχω εξήγηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα