• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κρυφές δοκιμές του SCHUMI στη Γαλλία!
O Γερμανός πολυπρωταθλητής της Formula 1 επέστρεψε στην πίστα με μοτοσυκλέτα παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αυχένα...
Νέα 18/09/2009 - 07:27
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον αυχένα του τα οποία τον εμπόδισαν να επιστρέψει στη Formula 1 για να αντικαταστήσει τον τραυματία Felipe Massa για λογαριασμό της Ferrari, o Michael Schumacher συνεχίζει τις δοκιμές του με αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.

Όπως αποκαλύπτει ιταλικό site ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη γαλλική πίστα της Bresse όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μια Honda CBR 1000RR προδιαγραφών Superbike. Οι δοκιμές έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα μόνο που κάποια ...λαγωνικά που «μυρίστηκαν» την παρουσία του Γερμανού κατάφεραν να τον φωτογραφίσουν εν δράσει.

«Το κάνει για διασκέδαση, ήταν μια ευκαιρία να οδηγήσει και πάλι μοτοσυκλέτα», είπε η εκπρόσωπος του Γερμανού πιλότου o οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αυχένα που υπέστη κατά την πτώση που είχε στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη στην ισπανική πίστα Cartagena.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο 40χρονος πιλότος είναι πολύ πιθανό να πάρει μέρος ως wild card στον τελευταίο αγώνα του Γερμανικού Πρωταθλήματος Superbike (IDM) με την ομάδα Holzhauer.

Επόμενο άρθρο »

Ο ROSSI συγκρίνει τις τρεις εποχές των MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

TECH 3: Ο TOSELAND αποχωρεί, ο SPIES έρχεται!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα