• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Miller στην Pramac
Ο Rabat στην Avintia
Νέα 05/07/2017 - 10:29

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Jack Miller να έχει συμφωνήσει με την Pramac και να είναι αναβάτης της από το 2018, παίρνοντας τη θέση του Scott Redding.

 

Ο Miller έχει τριετές συμβόλαιο με το HRC που λήγει φέτος και δεν ανανεώθηκε από την Honda κι έτσι θα καταλήξει στην ομάδα της Pramac.

 

Η Ducati ήθελε τον Αυστραλό άσο εδώ και μερικούς μήνες, με τις πρώτες συνομιλίες των δυο πλευρών να ναυαγούν καθώς ο Αυστραλός απαιτούσε αρκετά χρήματα.

 

Τώρα όμως που το HRC αποσύρθηκε, η διαπραγματευτική του ικανότητα μειώθηκε μαζί και οι απαιτήσεις του με την Pramac μάλιστα, να του θέτει τελεσίγραφο και να περιμένει την απάντησή του μέχρι την Κυριακή.

 

Σε περίπτωση που ο Miller αρνούνταν, τότε η Pramac θα κινούνταν για να εξασφαλίσει τον Tito Rabat για τη νέα σεζόν.

 

Με αυτά τα δεδομένα ο Scott Redding μάλλον καταλήγει στην Marc VDS, στην ομάδα με την οποία αγωνιζόταν το 2015 και στην οποία Team Manager είναι ο Bartholemy, ο προσωπικός του μάνατζερ.

 

Μαζί με τον Βρετανό θα είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Moto2, ο Franco Morbidelli που προηγείται στη βαθμολογία της μεσαίας κατηγορίας.

 

Από την άλλη, ο Tito Rabat μάλλον θα καταλήξει στην Avintia και θα έχει μια GP17 μάλλον στη διάθεσή του τη νέα σεζόν, με τους Barbera-Baz να είναι οι υποψήφιοι για τη δεύτερη θέση.

 

Στην ομάδα του Aspar ο Alvaro Bautista θα μείνει για μια ακόμη σεζόν, αν και είχε δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει και η Aprilia, ενώ μάλλον θα μείνει και ο Karel Abraham.

 

Στην Aprilia η θέση του Sam Lowes παραμένει επισφαλής, παρά το ότι έχει διετές συμβόλαιο με το εργοστάσιο, αλλά αρχίζουν και περιορίζονται οι διαθέσιμες επιλογές.

 

Τέλος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η LCR θα έχει δεύτερο αναβάτη από τη νέα σεζόν και αυτός - μάλλον - θα είναι ο Takaaki Nakagami, με τον Ιάπωνα να παίρνει θέση δίπλα στον Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Εγχειρίστηκε ο Martin

« Προηγούμενο άρθρο

Διπλό βάθρο για την ομάδα της Repsol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα