• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mamola: Γιατί ο Rossi
Κάνει λάθος για τον Zarco!
Νέα 14/07/2017 - 12:26

Τον Johann Zarco υποστηρίζει ο Randy Mamola, με τον Γάλλο να έχει δεχτεί κριτική από τον Valentino Rossi για την επιθετική του οδήγηση.

 

Το πρώτο περιστατικό ανάμεσα σε Zarco και Rossi συνέβη στο Τέξας, ενώ το δεύτερο ήταν πιο πρόσφατα, στο GP του Assen.

 

Ο Rossi επέκρινε τον συναθλητή του, λέγοντας αρχικά ότι το MotoGP δεν είναι Moto2, ενώ δήλωσε ότι ο Zarco δεν μπορεί να κατανοήσει τι χρειάζεται να κάνει για να προσπεράσει.

 

Λιγότερο επικριτικός, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος με τον ομόσταυλό του ήταν και ο Maverick Vinales, ενώ ο Marc Marquez είχε πάρει τη θέση του Zarco. Το ίδιο κάνει και ο Mamola.

 

«Δεν συμφωνώ μαζί τους και θεωρώ ότι πρέπει να τον αφήσουν ήσυχο. Δεν έχει βγάλει εκτός κανέναν, δεν κάνει λάθη και δεν πιέζει πέρα απ’ το όριο στις ΕΔ».

 

«Αυτό που βλέπουμε τώρα το έχουμε ξαναδεί, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Marc Marquez που πολλοί τον κατηγόρησαν για επιθετική οδήγηση και για το ότι δεν συνειδητοποιεί τους κινδύνους».

 

«Όμως την πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία πήρε τον Τίτλο και τώρα όλοι κατανοούν ότι τέτοιο είναι το στυλ του, να είναι πάντα στο όριο αλλά να μην το ξεπερνά».

 

«Το θέμα με τον Zarco είναι ότι η οδήγησή του έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις επειδή παλεύει για τις πρώτες θέσεις και δεν θα ήταν το ίδιο αν μαχόταν για την 10η θέση».

 

«Πιο πίσω γίνονται πολλά και ούτε καν που τα προσέχουμε κάποιες φορές. Θα μπορούσαμε να πούμε για τον Petrucci, που πέρυσι είχε καταστρέψει τους αγώνες άλλων αναβατών».

 

«Επιστρέφοντας και πάλι στον Zarco, θα πρέπει να το συνηθίσουν όλοι. Είναι δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 και ξέρει τι κάνει, ακόμα κι αν η μοτοσυκλέτα του είναι τελείως διαφορετική φέτος».

 

«Θα έλεγα μάλιστα ότι η προσαρμογή του είναι πιο φυσική απ’ ότι ορισμένων εκ των αντιπάλων του, που δεν περίμεναν να κάνει τέτοιες φανταστικές εμφανίσεις».

Επόμενο άρθρο »

To 2017 σε σχέση με το 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Τραυματισμός και για Fogarty!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα